Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

HIFI & Surround 2008 - 3. sal

Exotic, Vassago, Jamo/Klipch, 2H Audio og HNPC HIFI Import

HNPC HiFi Import

  HNPC valgte at fortsætte de gode takter fra odense med Tanto og katana højttalere fra Gemme. Elektronikken var fra TRI, bød på japansk rør for alle pengene, både i cd og monoblokke, mens der til transitorfans var Moons 7 RS serie. Lyden var dog heldigvis ikke så skarp som titlerne på højttalerne, men forbløffelsen gik igen på hvor meget anderledes det var muligt at lave rummet for den enkelte forhandler.

2H Audio

2H Audio og MJ Service & Agentur valgte at stille op med det et stort, men i Audio Research sammenghæng, forholdsvist lille setup,  delvist bestykket med rør. Der blev disket op med en ARC LS-17 forforstærker (rørbestykket) og en ARC CD-5 (uden rør). CD afspiller var iflg. 2H audio og MJ Service det helt store trækplaster for deres publikum. En ARC VS-115 effektblok (rørbestykket) fik lov til at sig af at drive de små Wilson Audio Sophia II. Igen er udtrykket "små" dårligt valg ift. hvad der ellers er på markedet, men hos Wilson er det nu en gang en lille sag. Der var brugt Bertram kabler mellem ARC CD-5 og ARC LS-17, og mellem ARC LS-17 og ARC VS-115 blev benyttet et originalt ARC signalkabel. Der var også Bertram kabel mellem Wilson Audio Sophia II og ARC VS-115. Lige umiddelbart virker Wilson højttalerne lidt bredere end døren indtil rummet, så det alene må gøre at man er ganske imponeret over hvor meget det lykkedes at stoppe ind i rummet. Eftersom vinduet stod åbent under hele udstillingen hos dem, fandtes der som et af de få værelser frisk luft og nok køling til de varme rør, men man var nu ikke i tvivl om at der var rør til stede. Man havde også medbragt en lille nyhed med, Krell K.I.D. Men som de sagde, ”rigtige mænd spiller ikke på Ipod, men på rør”. Krell'en udnytter dog såvidt vi kan forstå, som den eneste ipod dockingstation på markedet, muligheden for at kører uden om Ipod'ens egen DAC med dertilhørende lydmæssig gevinst.

 

Jamo/Klipch

Tone elektronik spillede blandt andet GOA techno på McIntosh anlægget (275 rør mono effekttrin) med et sæt Kef Palladium P39 til sølle 130k. Det var ganske underholdende hvordan man havde forsøgt at parre Klipschcast systemet med de store Palladium højttalere, der fik lov til at arbejde for lønnen. Samtidigt var det befriende at man fik spillet hverdagsmusik, og også her var sælgeren mere end villig til at spille folks medbragte musik. På trods af rummet, og nogle usædvanligt store højttalere havde man også formået at få et ganske fornuftigt lydmæssigt resultat.

 

Vassago HIFI

Vassago havde messens mest enkle system, to standerhøjttalere og en sub, der fik signal fra en computer trådløst. Det var naturligvis tale om AVI’s ADM9 og AVI-sub. DAC, forforstærker og effektforstærker var lagt ind i højttalerne, og så kunne man pludseligt få et komplet anlæg for 10.000 kroner, evt. med en subwoofer til supplement. Der var mange positive tilkendegivelser om dette system, og det er faktisk lidt tankevækkende at messens absolut billigste stand, formåede at yde ganske hæderligt, ukorrigeret, i et rum der er lige så håbløst som de andre kæmpede med.

 

Exotic Audio

Exotic Adudio spille på Spendor SA-1 højttalere, forstærket af en Art Aduio 845 med en Conductor som forforstærker. Rør og rør gjorde at man ikke ligefrem frøs i det lille rum, hvor valget af de små Spendor synes godt ramt, og lidt en kontrast til Exotic Audios andet rum, der var fyldt til bristepunktet.

I det sekundære rum sad repræsentanter fra Kr Audio, og stod til publikums frie disposition. Der blev benyttet en Acoustic Plan CD, Art Aduio forforstærker, KR Aduio Kron zilla DX dual mono rør blokke (messens voldsomste), og højttaleren var en Audiaz Aurea med diamant opgradering, alt kablet op med NBS kalbler. Ufatteligt meget udstyr på meget lidt plads.

 

Tilbage til oversigten


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.