Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Demo: JE-Hifi, Exclusive Hifi og Flex Audio

En regnfuld vintereftermiddag blev der afholdt demo af Unikke produkter.

En kold, våd, regnfuld og glat vintereftermiddag efter en kort arbejdsdag, var der lige tid i kalenderen til at kigge forbi Østergård Gruppens hovedkontor i Odense hvor der denne dag blev afholdt ”Demonstration af unikke produkter”.

 

Dagen var arrangeret som en kombinationsdemo, hvor Exclusive Hifi lagde lokaler til til, mens JE Hifi kunne fremvise sit nye agentur på forstærker fronten, mens Flex Audio kunne fremvise et sæt nye forbedrede Eben X-Streme 4.0 Ceramic.

 

  

Selve lokalet der blev benyttet er Østergård Gruppens forkontor,og var lettere aflangt med let skrående vægge på langs. På trods af at være et bartmurstensbyggeri,der til dagligt fungerer som venteværelse for debesøgende hos Østergård Group, ejeren af Exclusive Hifi, så var der ikke den rungende effekt man normalt ville have forventet af et sådan byggeri.

 

Sidevæggene var pyntet op med både produkter og brochure for de forskellige mærker som de tre forhandlere tilsammen repræsenterer. Der var en let, velkommende belysning, og selvom der var sat stole op så alle kunne høre, var det trods alt rift om den forreste stol i midten der både var blød og placeret lige midt i sweetspot.

 

Hele arrangementet var ganske ukompliceret, og bestod i alt sin enkelthed af de tre forhandlere der lidt på skift spillede deres ynglings musik, og en slags dj funktion kom til eftersom tilhørende forespurgte forskellige numre der kunne blive afspillet på både CD og LP.

Dagens anlæg var en fremvisning af JE Hifi og Flex Audios bud på kompromisløs highend, Director forforstærker og Glory effektforstærker fra Soverign, mens Ebens X-4 Ceramic med et nyt diskantmodul var dagens, i bogstaveligste forstand, store nyhed, monteret med Echole Obsession kabler. Exclusive Hifi havde leveret en ClearAudio Champion Level II pladespiller til vinyl elskerne, mens der var en Perraux CD afspiller til cd folket. Enkelt og ligetil, og dog stadig med et pris-skilt der normalt sidder på en ny Audi eller BMW. 

Det mest interessante rent personligt var det nye diskant modul i Ebens X-4. Efter at have haft et mindre sæt fra X serien stående med det ”gamle” diskantmodul, var det interessant at høre om omgivelserne tillod at høre en ændring. Normalt er holdningen at man ikke skal udtale sig om et 100% ukendt setup og rum, men jeg vil dog godt vove påstanden at der vitterligt er tale om en forbedring.

 

Det nye modul er en klar forbedring, med en langt mere præcis og ”korrekt” øvre diskant gengivelse, og en nærmere visuel inspektion efterlader heller ingen tvivl om at der er tale om en væsentlig fysisk ændring af selve modulet. Det skal blive sjovt at se om det nye modul med tiden vil finde vej ned i de mindre modeller, eller om det bliver forbeholdt for de mere eksklusive topmodeller.

Det mest interessante rent personligt var det nye diskant modul i Ebens X-4. Efter at have haft et mindre sæt fra X serien stående med det ”gamle” diskantmodul, var det interessant at høre om omgivelserne tillod at høre en ændring. Normalt er holdningen at man ikke skal udtale sig om et 100% ukendt setup og rum, men jeg vil dog godt vove påstanden at der vitterligt er tale om en forbedring. Det nye modul er en klar forbedring, med en langt mere præcis og ”korrekt” øvre diskant gengivelse, og en nærmere visuel inspektion efterlader heller ingen tvivl om at der er tale om en væsentlig fysisk ændring af selve modulet. Det skal blive sjovt at se om det nye modul med tiden vil finde vej ned i de mindre modeller, eller om det bliver forbeholdt for de mere eksklusive topmodeller.


Hele arrangementet var måske påvirket af de meget rolige omgivelser og den afdæmpede belysning; man skulle ikke umiddelbart tro at man var til en demosession hvor højttalerne alene løber op i små 300.000, for det hele var meget uhøjtideligt, og på ingen måde præget af at det rent økonomisk var oppe i den halvtunge ende af skalaen.

Faktisk virkede det mere som om at det var et tilfældigt møde hvor der blev spillet musik, og det var dejligt at opleve en så salgsfri atmosfære hvor man kunne gå derfra igen uden at have dårlig samvittighed over intet at have købt, og hvor ørerne ikke var ved at sprænges af varm salgsgas som nogle demoarrangementer desværre kan ende med.

Vi siger tak for en lidt anderledes demo med lidt anderledes produkter.

 

www.jehifi.dk

www.flexaudio.dk

www.exclusivehifi.dk

 

 


 

 

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.