Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Messe interview 2013

Vi snakkede med to af messens mest fremtrædende personligheder, Hans-Ole Vitus fra Connaisseur AV og TAD importøren Ultimate Sound i form af Jörgen Nilsson

Vi tog en snak med den skandinaviske distributør af TAD om at sælge ultra highend

Nerds.dk: Hvad adskiller en almindelig hifi sælger fra en der sælger Ultra Highend?
Jörgen Nilsson, Ultimate Sound: Service og passion. Da jeg startede har jeg selv kørt ud til kunder rundt om i sverige og repareret deres grej, jeg vil jo ikke lade mine kunder være uden lyd i fire uger, for lyd betyder lige så meget for dem som det gør for mig – og så kommer kunderne igen.
Nerds.dk: Men er der noget der er med i pakken man ikke kan få i en almindelige hififorretning?
Jörgen Nilsson; Viden. Kunden skal hjælpes med at sætte tingene rigtigt op, det skal performance optimalt, det er sælgerens opgave at tilsikre dette.  En dårlig sælger er når man ikke giver den bedste lyd og vejledning der retter kundens problemer – og giver den lyd kunden vil have. Jeg er både djævlens advokat og din bedste ven - hvis forstærkeren er problemet så siger jeg det i stedet for at sælge dig kabler.Nerds.dk: Det er jo ikke helt billige ting du sælger, har du indøvet dine salgstaler som man ofte oplever det?
Jörgen Nilsson: Vores produkter og systemer går fra 2000 kroner til 36 mio. Så det er meget svært at lave en tale der sælger det hele, jeg øver mig ikke men taler direkte fra hjertet, det virker bedst, påtagethed fungerer ikke når der sælges ultra highend. I Sverige fungerer markedsføringen lidt anderledes, vi har åbnes skattelister, så der findes eks. Connaisseur Magazine i Sverige, man kan ikke abonnerer på det, man får det tilsendt hvis man tjener nok, og man kan ikke få reklamer i det, man bliver spurgt om man vil annoncerer hvis ens produkter bliver bedømt til at være gode nok. Man skal ikke have sårlig samvittighed over at bruge penge, det holder hjulene i gang i resten af samfundet, og så kan man jo ikke tage pengene med sig i graven.
Nerds.dk: Hvordan demonstrerer du udstyret og sikre en fortsat kundekreds, der er jo ikke ubegrænsede købere til den slags produkter?
Jörgen Nilsson: Jeg bruger et fysisk niveau ´på 100db. Langt de fleste kunder spiller slet ikke så højt, men de skal vide at tingene kan spille op til fest. Hvad kunderne angår så er tricket at udvide kundekredsen i stedet for at stjæle de andres, så undgår man også ballade med dem.
Nerds.dk: I har taget TAD med på årets messe?
Jörgen Nilsson: TAD er det sidste stop, kundens ønsker skal altid komme først, og det får de, man vil man have det ultimative, så er det for os TAD, så det ville vi gerne vise det danske publikum.

 

 

 


Hans-Ole vitus, bedst kendt som producent af Vitus Audio, og som er en del af Connaisseur AV der bla. importerer ADL og Estelon deltog også på messen. Vi tog en snak med hams om hvorfor han stiller op på messen, og hvordan det er at sælge highend i et lille land som Danmark hvor man også konkurrerer med familien.

Nerds.dk: Hvorfor stiller i op på årets messe?
Vitus: Fordi vi vil promovere messen, messen promoverer jo også os. Det er hyklerisk hvis folk ikke stiller op når andre gør noget for dansk hifi i stedet for at surmule, så vi er kommet i år (og til næste år også tør vi godt love).
Nerds.dk: Din søn fremstiller jo Alluxity forstærkere, hvordan er det at være i konkurrence med sin egen familie?
Vitus: He, det går skam fint og han er ivrig for at finde egne metoder og ben at stå på (Alluxity og Vitus markedsføres ofte fælles i asien), men jeg anser det ikke for en konkurrent, det er en anden type produkter og en helt anden kundegruppe der er til hans produkter. Jeg er dog imponeret over mængden og kvaliteten han kan få produceret på årlig basis.Nerds.dk: Hvad har i taget med på messen?
Vitus: The Beast! Den ultimative og kompromisløse musikserver med 2TB SSD og touchskærm fra ReQuest Aduio. Den har sit eget udgangsmodul fra digitalspecialisterne MSB (Der mest er kendt for Highend DACs), den har alt hvad man kan drømme om af tilslutninger, og kan streame fra og til stort set alt der findes på markedet .  Herudover har vi medbragt en Vitus Audio RD100 DAC/Forforstærker,  da pris/ydelsesforholdet er ret attraktivt, og ikke mindst så kan den slukke den del der ikke bruges. OG så har vi jo Gauder højtttaler og ikke mindst Estelon XB som vi er glade for at kunne tage med og fremvise til hifientusiasterne.
Nerds.dk: Hvad bringer fremtiden for Vitus Audio?
Vitus: Vi vil komme med lidt nyt i den dyre ende, og vi vil modulopbygge alt således at der kan integreres uafhængigt af kabinetet, vi begynder på det allerede nu selvom at der mindst går 2-3 år før opgraderinger er klar, og så kommer der jo nok noget med streaming.Hans-Ole Vitus gjorde sit til at promoverer messen, her bliver han interviewet i en livestreaming hvor han præsenterer den noget overraskede vært for den 300.000 kroner dyre streamer, The Beast.

 

For yderligere information, kontakt

TAD importøren Ultimate Sound: www.ultimate.se

Vitus Audio og Estelon importøren Connaisseur AV:  www.connaisseur-av.eu

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.