Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Highend demo med High Performance Audio

Vi var med da der blev budt på highend digital og vinyldemo med Estelon højttalere, Vitus elektronik, Aurender streamer og VPI pladespiller.

High Performance Audio kører lidt af et alternativt demonstrationsprincip, det rullende demorum, hvor man bruger ressourcerne på at komme ud til kunderne i stedet for at bruge tiden og pengene på at opbygge en kæmpestor udstilling et sted, hvor ingen kommer.

Til formålet var valgt smukke omgivelser ud til vandet i udkanten af Lyngby. Hér var der valgt lokaler med en, for konferencelokaler, fornuftig akustik, og ikke mindst et traktement, der hører til et af de bedste, der er oplevet til et demoarrangement.Aftenens setup var møntet på både vinyl og digital indspilning med det ganske åbenbare formål at vise nogle af de produkter som High Performance Audio gerne vil sælge til de danske hi-fi-entusiaster.

Estelon X Diamond var aftenens trækplaster; Et monument af marmorkomposit med diamantdiskant fra en af markedets nyeste spillere på highend markedet. Højttaleren blev, som med alt andet, kablet op med Tellurium Q Black Diamond kabler. Effekten kom fra en Vitus Audio Signature, der var farvet med ligene af millioner af døde mariehøns... Den røde farve var i hvert fald helt ekstremt… rød...Analogdelen bestod af en VPI Scoutmaster II med Ortofon Rohmann pickup, og en RCM RIAA, der som en sidebemærkning fabrikeres af Estelons polske importør. Setupet var ganske nyt, og den mest gennemspillede komponent havde kørt lidt under 40 timer, men det var nu ikke noget, man lagde mærke til.

Digitaldelen bestod af både to Vitus Audio DAC’s fra hver sin serie og en Aurender W20 streaming system.

Anlægget stod til ca. 1 mio. brandskattede danske kroner, og det skinnede også igennem.
Akustikken var hæderlig. På trods af at det “bare” var et konferencerum, så var anlæggets potentiale klart til stede og lyden yderst fornuftig.
Præsentationen var, som sædvanligt med High Performance Audio, både varieret og underholdende. Musikvalget var af høj kvalitet på både plade og digitalt. Man kom godt rundt i hjørnerne med stort set alle musikgenrer, og selvom et sådant demoarrangement mest er en appetitvækker, så lod det til at en del af deltagerne gik hjem fra det velbesøgte arrangement med ny inspiration til, hvad der skal stå hjemme i stuen.

For yderligere information, kontakt

High Performance Audio
www.high-performance.dk
28905454

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.