Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

SA demo hos AV Connection

System Audio og AV Connection inviterede til demo med den unikke Pandion højttaler der er skabt via ingeniør-crowd-sourcing

AV-Connection Odense havde i samarbejde med System Audio inviteret til lyddemo på den allersidste dag i april.

28 glade og sprudlende entusiaster mødte op på adressen i Odense kl. 18 til et rigt udvalg af drikkevarer og snacks inden aftenen blev skudt igang. Med sikker hånd sagde Jan fra AV-Connection velkommen til de fremmødte og fik præsenteret aftenens hovedperson, Ole Witthøft, som er grundlægger, ejer og udvikler af System Audios højttalere. Grundet det store, og flotte, antal fremmødte blev der lavet 3 grupper, som i en rotationscyklus skulle deltage i aftenens 3 sessions.

På 1. salen stod Henrik Høxbro klar til en lille fortælling om System Audios produktsortiment sammen med en kort gennemgang af Primares nye streamingløsning der betjenes via en smartphone eller tablet. Indledningsvis blev der spillet Panamah over Mantra 70 højttaleren, hvor Henrik Høxbro samtidig fortalte lidt om System Audios filosofi med mange små enheder, hvor man, ifølge Henrik Høxbro, får en hurtigere og mere dynamisk gengivelse. Det giver dem desuden muligheden for at lave højttalere, der er konevenlige og som passer ind i ethvert stuemiljø.

Efterfølgende blev der fremvist Eagle koncert på et komplet Saxo serie setup.
I stueetagen var det Ole Witthøft og de nye System Audio Pandion 2 højttalere der var i fokus. Vi blev taget tilbage til den gang hvor Ole selv stod i studiet og indspillede musik og nørdede med mikrofoner for at få det helt rigtige udtryk frem. Desværre nåede udtrykket ikke ud i stuen på grund af datidens højttalere - og System Audio blev dannet. For Ole Witthøft har måden at udvikle højttalere på ændret sig markant over tiden. Pandion 2 er et resultat af et kæmpe crowdsourcing projekt der har kørt på avisen Ingeniøren gennem mange måneder, med det formål at lave en højttaler der er bedre end SA2k. “Udviklingsafdelingen” blev dermed udvidet til 110 personer med hver deres speciale. Pandion 2  og de øvrige kommende højttalere i Pandion serien - er dermed et resultat af en masse af ingeniører der har fået pladsen og tiden til at teste og undersøge nye og interessante løsninger.Da udviklingen har foregået helt åbent, er der muligt at få tegninger og diagrammer af Ole Witthøft hvis man er interesseret i at snitte et sæt selv.

Udover de 2 rum med hifi og surround var der arrangeret en lille vinsmagning fra vinhuset Peiroth. Der var mulighed for at smage på en rød, en hvid samt en rose, der denne aften fik meget ros.

Til slut blev der trukket lod blandt de fremmødte og vinderen kunne tage et sæt aktive Saxo højttalere med hjem.

Vi håber fra Nerds.dks side, at der kommer flere arrangementer i samme kvalitet som dette. Samtidig skal vi opfordre vores læsere til at give dem nye Pandion højttaler et lyt - det er klart den mest helstøbte højttaler System Audio har sendt på markedet i lang tid.

For yderlige information, kontakt

AV Connection
www.avconnection.dk

System Audio
www.system-audio.dkBonus billeder:

 


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.