Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Besøg hos Tape Connection i København

Tape Connection har i mange år været lidt af en "Århus-historie". Godt nok er der også en afdeling i Karrebæksminde, men for Københavnere kan det også være langt væk. Nu har Tape Connection åbnet en afdeling på Vesterbrogade i København. Og københavnerne lader til at tage godt imod. Vi har besøgt den nye forretning.

Kl 10.40 en regnvåd decemberdag. Jeg har en aftale med Thomas om at besøge Tape Connection. Mængden af mennesker foran forretningen er påfaldende. Godt nok er vi næsten midt i København, men alligevel lader det til, at de allesammen kigger ind i forretningen. Da jeg kommer over vejen, kan jeg høre, at det diskuteres om de skal gå ind og kigge videre. Egentlig åbner forretningen først kl. 11, men døren er åben, så jeg går bare ind. Thomas er allerede ankommet. Vi har en aftale med butikschefen Carsten - Sund blandt venner og andre freaks. Han har travlt ved telefonen, så vi smugkigger lidt. En lastbil er ved at læsse kasser med fladskærme og andet godt af. Hele den forreste del af forretningen fyldes op. Senere får vi at vide, at de regner med at ved lukketid er 80% af kasserne væk igen. Solgt! Andre af de ansatte vimser rundt og ordner ting, de første kunder begynder at dukke op, og i det hele taget er der en god stemning af at her er nogle folk der kan lide deres abejde. De kan lide at det går stærkt.

Let tilgængelig montering af udstyret.

Forretningen er enkelt og praktisk indrettet. På de ene langside er udstyret monteret og på den anden langside er sofaer og stole placeret så der der kan lyttes. Sund dukker op, og begynder straks med stor entusiasme at fortælle om udstyr og forretning. Om den lækre finish på Moon-udstyret, om hvor meget man som forretning skal ofre på lytterummet - og ikke mindst hvad man får ud af det i den anden ende, og om hvor dejligt det er at være en del af en forretning hvor der er gang i den - ligesom dengang i HIFI Klubben i Slagelse for mange år siden. Og en masse om fladskærme og surround, der sælges meget af hos Tape Connection.

Fladskærme er et trækplaster hos Tape Connection.


Bag glasvæggen, i afdelingen for dyrere grej bliver vi præsenteret for et af åbningstilbudene der går som varmt brød: Musical Fidelity's all-in-one løsning. CD, DAC; DAB, FM og rør i forforstærkerdelen. Måske er konceptet at der skal sælges mange enheder, men kvaliteten virker helt OK. Der er langt til elektronikvarehusenes alt-i-et løsninger til 3000 kr.
Musical Fidelity - KW 250s.
Sund har en ikke så fjern fortid som maskinarbejder, og det fornægter sig ikke. Både Moon og Marantz får fine ord med på vejen omkring byggekvalitet og finish. Man skal jo lige røre ved det. Højttalerne fra DLS og Audio Physics virker meget gedigne, og ligesom i andre rum arbejdes der til stadighed med placering.

Elektronik fra Musical Fidelity, Moon og Atoll flankeret af højtalere fra Audio Physics.


Højttalere fra Monitor Audio.


Vi bliver vist ind i det bageste rum. Her er der ved at blive bygget en lille hjemmebiograf, med rigtigt lærred og en fin projektor fra Sony. Thomas og jeg ser praktisk taget aldrig film eller fjernsyn hjemme, så vi er nok nemme at imponere, men hvis jeg lige stod og skulle lave en hjemmebio, ville jeg kigge grundigt hos Tape Connection. Vi var i al fald enige om at billedkvaliteten på den stump af Apollo 13 vi så, ikke fejler noget.
July 20, 1969 Huston, Texas
På vej tilbage gennem forretningen kigger vi på noget af det lækre smågrej fra Musical Fidelity, Audiolab og franske Atoll, mens Sund kaster sig over kunderne.

Det perfekte SU-grej.


Musical Fidelity's nye X-serie er ikke bare en videreudvikling af den gamle serie. Separat strømforsyning og helt ny indmad med paralleler til de store forstærkere.
Audio Physics i fornem bearbejdning.




Atoll - franske fristelser.


Under hele besøget var der kunder i afdelingen for fladskærme.




Butikschefen - In Action.


En fin fladskærm fra Panasonic.


Slutteligt er der bare at ønske stort tillykke med butikken, og god vind fremover. Tak for rundvisningen. Forhandler: Tape Connection Vesterbrogade 94 1620 København V Web: www.tapeconnection.dk Mail: mail@tapeconnection.dk

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.