Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Udstillere - gør jer umage!!

Udstillinger, messer, klubmøder m.m.

Re: Udstillere - gør jer umage!!

Indlægaf WymaxReborn » fre okt 31, 2014 22:23

music4life skrev:
morten8620 skrev:det der high end sound, som sælger udgåede Opera modeller med 50-70% rabat.


Hvis de nu har været sat for højt prismæssigt fra
starten. Har selv haft Deres nye Opera Seconda fra Deres
nye serie. Smukke ht men lyden
skuffer
Men enig det er voldsomme rabatter og de har været
til salg længe.


At de sælges med så stor en rabat giver jo hurtigt kunderne blod på tanden - det tyder på at forhandleren har råd til at sælge med 70% rabat, uden tab eller måske endda med lidt fortjeneste. Så er det vel egentlig forståeligt at kunderne ikke bare synes rabatten er der fordi det er udgåede varer, men fordi det er den margin der stadig skaber bare en smule fortjeneste. Kigger man på f.eks. cykler (for vi må jo ikke sammenligne med biler), så kan man købe sidste års udgåede modeller med 10-20% rabat, og det på en vare hvor der stadig sker landevindinger på at gear, bremser, m.m. der skaleres nedefter, mens hifi trods alt (som jeg lige kan se det) er lidt mere statisk i det.

Det er bare beklageligt at så astronimiske rabatter er med til at underminere hele branchen, idet kunderne vil forsøge at få en tilsvarende rabat altid - der er jo åbenbart plads til den.

At Opera, som da vel ikke er helt ukendt, så ikke sælger kan være ukendthed, men mange afholder sig faktisk også fra at købe hvis det er FOR billigt, for så er der ikke tilstrækkeligt med prestige i varen længere, der opstår tvivl om varens kvalitet. Man ønsker kun at en vare er billig når man føler at man er ene om at få den så billigt - så snart alle andre også får varen så billigt, så er den helt uinteressant. Og så ligger branchen som den har redt, beklageligt er det dog at det går ud over hele branchen idet kunderne ikke evner at skelne mellem fra-hånden-i-munden salgsteknik og reel kundepleje.
Alle de påståede dobbeltprofiler på Trustpilot, men det kræver stadig kun én person at have skyklapper på... Det er i sandhed svært at begå sig på de sociale medier når man ikke kan tilrette andres mening til sin egen. Magtens vilje er stor!!!!!!
Brugeravatar
WymaxReborn
Supermedlem
 
Indlæg: 1145
Tilmeldt: ons nov 10, 2010 22:11

Foregående

Tilbage til HiFi-arrangementer


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.