Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Pixel responstid?

CRT, LCD, Plasma, tuner-løse skærme m.m.

Pixel responstid?

Indlægaf Rasmus H » søn apr 08, 2007 21:15

Hej skal ha et nyt fladskærms tv LCD..   Men har et spørgsmÃ¥l om Pixel responstid, skal den være stor eller lille, eks. 25 eller 8 ms og er det det samme med klarheden? nogle forslag til hvad mærke man skal vælge i Størrelse 23"- 27"   Max pris 10,000
 
MVH Rasmus
Rasmus H
Nyt medlem
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: søn apr 08, 2007 20:46
Geografisk sted: Ø`en

Indlægaf henj » søn apr 08, 2007 23:02

helre 4 end 8 og slet ikke 25, jo længere tid det tager, jo flere haler får du på bevælgelser, og er godt tilfredse med mine samsung (26" og 32") men er det samsung du ender med at ville ha, spørg samsung, og IKKE fona.
Mvh
Henj
Brugeravatar
henj
Nyt medlem
 
Indlæg: 48
Tilmeldt: tirs mar 13, 2007 18:30
Geografisk sted: kbh

Indlægaf zerocool » man apr 09, 2007 04:33

Responstiden angives i millisekunder og fortæller, hvor hurtigt en skærm kan opdatere en pixel fra en farve til en anden. Indvirkningen pÃ¥ billedet er udtværing og skygger – ogsÃ¥ kaldt slør - og opleves oftest ved objekter i bevægelse eller ved panoreringer.  .
 
Producenterne har traditionelt angivet responstiden, til den tid det tager en pixel at skifte fra sort til hvid og tilbage til sort igen. En anden metode anvender i stedet 2 forskellige gråtoner.
Førstnævnte angivelsesform er den, hvor man opnår de bedste tal (den laveste responstid), men egentlig er den ikke særlig sigende for responstid ved almindelig Tv-brug. Problemet er nemlig, at den tid det tager at skifte fra sort til hvid, er forskellig fra tiden det tager at skifte fra andre nuancer og farver – og sidstnævnte vil altid være langsommere end sort til hvid -skiftet.
Den anden måde at angive responstid på, er udover den allerede nævnte problemstilling, belemret med det forhold, at der ikke er fastsat nogen standard for de anvendte gråtoner. Det betyder alt andet end lige, at sammenligning fuldstændig umuliggøres.
Gør dig selv, og de andre brugere af forummet, den tjeneste at lære korrekt citatteknik.
Brugeravatar
zerocool
Supermedlem
 
Indlæg: 1462
Tilmeldt: fre dec 30, 2005 23:18
Geografisk sted: Ã…rhus C


Tilbage til TV-apparater


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.