Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Er Tv udsendelserne andet end crap?

CRT, LCD, Plasma, tuner-løse skærme m.m.

Er Tv udsendelserne andet end crap?

Indlægaf Mr.Avantgarde » tors feb 16, 2012 16:45

se lige dette link og skriv derefter om om du synes at de udtalelende mennesker har ret i deres synspunkter.

http://kpn.dk/article2696893.ece


Skal vi skrotte vores TV?
Mr.Avantgarde
Supermedlem
 
Indlæg: 1113
Tilmeldt: fre feb 10, 2012 20:50

Re: Er Tv udsendelserne andet end crap?

Indlægaf Otto J » tors feb 16, 2012 20:42

Hm... Der er en ting jeg ikke rigtigt forstår: Hvorfor er det nødvendigt at smide sit tv ud, for at undgå at se Kanal 4? Er folks fjernbetjeninger gået i stykker, siden de ikke kan finde ud af at skifte kanal?
Mvh. Otto
Otto J
Branchemedlem
 
Indlæg: 1115
Tilmeldt: søn mar 04, 2007 09:07

Re: Er Tv udsendelserne andet end crap?

Indlægaf Mr.Avantgarde » tors feb 16, 2012 21:49

Otto J skrev:Hm... Der er en ting jeg ikke rigtigt forstår: Hvorfor er det nødvendigt at smide sit tv ud, for at undgå at se Kanal 4? Er folks fjernbetjeninger gået i stykker, siden de ikke kan finde ud af at skifte kanal?Det er nok for simpelthen ikke at have muligheden. Et slags opgør med underlødig tv-kiggeri. Sådan læser jeg i hvert fald de mange kommentarer i artikeklen.

Jeg er for mit vedkommende efterhånden også dødtræt af underlødigheden i TV. Men jeg er på linje med de, der hævder, at DR 2 er eneste ordentlige kanal.
Mr.Avantgarde
Supermedlem
 
Indlæg: 1113
Tilmeldt: fre feb 10, 2012 20:50

Re: Er Tv udsendelserne andet end crap?

Indlægaf eag1 » tors feb 16, 2012 22:25

Tæt på at det kun er crap det meste. til gengæld høre jeg mere og mere radio, så nu er tv-fuldpakken skruet ned til grundpakken, og yousee boksen sendt retur til tdc.
eag1
Entusiastmedlem
 
Indlæg: 135
Tilmeldt: ons nov 21, 2007 21:41
Geografisk sted: vestsjælland

Re: Er Tv udsendelserne andet end crap?

Indlægaf MV » fre feb 17, 2012 09:24

Jeg mener at tv'et fejler i at repræsentere alle mennesker. Selvom det måske kun er 0.01% af befolkningen i Danmark, som er så ekstreme, at de frivilligt vil lade sig udstille i Big Brother, Robinson, Paradise Hotel, Dagens Mand og alle de andre lignende programmer, så fylder det en meget større andel af sendefladen.

Det samme kan siges om nyhederne, hvor en minimal andel af forskruede grupper og folk får klart størstedelen af sendetiden blandet sammen med katastrofer og pirateri. Medierne hungrer efter vores opmærksomhed og prøver med vold og magt at hente seere til.

Men jeg tror først seerne vender tilbage, når de på et tidspunkt indser, at de bliver nødt til at tilbyde seerne noget ordentlig underholdning, hvor man ikke griner af deltagerne men med dem, nuancerede nyheder med en  reel balance mellem de positive og negative indslag og generelt programmer, som gør seerne klogere på nogle ting i verden og sig selv.

Lige nu er de enormt desperate, famler sig frem og forsøger, uden held, at give os mere af det samme forargelses-fjernsyn med sensationer, hvilket bare leder til en zombie-agtig fordummelse. I stedet burde de være reelt kreative og opbygge noget unikt og stabilt, der taler til os, som de intelligente mennesker, vi er.
MV
Entusiastmedlem
 
Indlæg: 180
Tilmeldt: lør nov 12, 2005 15:28

Re: Er Tv udsendelserne andet end crap?

Indlægaf virious » fre feb 17, 2012 11:05

Jeg cuttede tv-signalet for over 2 år siden nu og har ikke savnet det. De sparede penge kan man så bruge på at rende i biffen, leje films i cockbuster etc.

Man skal dog vænne sig til, at man nu bliver nødsaget til at føre samtaler med herskerinden og ikke blot tænde komakassen - gys!
virious
Administrator
 
Indlæg: 550
Tilmeldt: tors maj 29, 2008 13:41
Geografisk sted: Odense

Re: Er Tv udsendelserne andet end crap?

Indlægaf dreamz » fre feb 17, 2012 11:34

virious skrev:Jeg cuttede tv-signalet for over 2 år siden nu og har ikke savnet det. De sparede penge kan man så bruge på at rende i biffen, leje films i cockbuster etc.

Man skal dog vænne sig til, at man nu bliver nødsaget til at føre samtaler med herskerinden og ikke blot tænde komakassen - gys!


Ja, jeg kender efterhånden også flere, som har droppet flimmerkassen, men betragter det mest på en erkendelse af mangel på selvdisciplin; det er næppe befordrende for ens intellektuelle/sociale evner konstant at sidde ved midnatstide og zappe rundt mellem hjernedøde realityshows, uendelige afsnit af soaps eller ligegyldige skihop konkurrencer.

Men der er jo ingen, der tvinger nogen til at se det. Som Otto påpeger, så har man vel en fjernbetjening, og man kan så vælge af se de (få) kvalitetsudsendelser og film, som rent faktisk også vises, eller man kan slet og ret slukke.

Jeg smider heller ikke mit stereoanlæg ud, bare fordi musikbranchen er ramt af en kollektiv hjerneblødning og konkurrerer om at udgive de mindst vellydende plader.
/dreamz
Brugeravatar
dreamz
Supermedlem
 
Indlæg: 1470
Tilmeldt: ons mar 19, 2008 11:25
Geografisk sted: From the far side of the ocean


Tilbage til TV-apparater


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.