Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Live koncert i studio

Fortæl andre om dine koncertoplevelser, gode som dårlige.

Live koncert i studio

Indlægaf buch73 » man dec 17, 2012 21:37

Fik en nyhedsmail i dag med nedenstående ordlyd..

Det her må da siges at være et noget anderledes koncept og kunne være ret spændende at prøve.. prisen er desværre også noget højere end normalt..men må sige at det må være noget af en intim oplevelse og sjovt at kunne sammenligne den lyd ift ens eget anlæg eller andre koncerter.
Musikmæssigt ser det ud til at der er kunstnere for næsten enhver smag..  


Citat nyhedsmail :
Hvad er nærhed og en unik oplevelse værd for dig?

Live at Winding Road er et helt nyt koncertkoncept, hvor du i Danmarks bedste pladestudie kommer helt tæt på stjernerne. Når du køber adgang til koncerten bliver du gæst i Winding Road Recording Studios, hvor du kommer ind i et vigtigt kreativt arnested for skabelse af god musik og vellyd. Du kommer ind, hvor kun de færreste kommer og hvor topartister skaber morgendagens hits. Allerede når du står i platinrummet fornemmer du sikkert, at noget helt særligt venter dig. Som vores gæst bliver du budt på the, kaffe, øl, vand, hvid- eller rødvin. Du får anvist din plads, får en fortælling om stedet og om de topartister vi indspiller med.

Vi giver dig en VIP-koncert sammen med 47 andre. Vi skaber en superlyd, der ikke kan skabes i en almindelig koncertsituation. Vi filmer hele koncerten i HD-kvalitet og afholder tilsidst en 15 minutters masterclass, hvor du kan stille spørgsmål til artisten mens du nyder dine drikkevarer. Vi filmer publikum, som vi klipper ind i koncertfilmen. Koncerten og publikum skrives ind i musikhistorien idet filmen - gennem vores nære samarbejde med Dansk Rockmuseum - indgår direkte i samlingen. Altså den film, som du er med i og har dit navn på. Som gæst får du, når koncertfilmen er færdigklippet (ca. 4 uger efter koncerten), adgang til et lukket site i en 6 måneders periode, hvor du kan se den film du selv er med i, samt kan købe adgang til andre koncertfilm fra Live at Winding Road.

Den samlede oplevelse varer ca. 2 timer, heraf koncert og masterclass ca. 60 min.

Ved indgangen registrerer vi dit navn og e-mailadresse til brug for rulleteksterne og til fremsendelse af password til koncertfilmen samt praktisk info. Ønsker du at komme på standbylisten til andre koncerter til rabatpris kan du også blive afkrydset herfor.

Synligt berusede eller påvirkede personer vil af hensyn til det øvrige publikum ikke få adgang.
Buch

"If there's no music up in heaven, then what's it for?" (Arcade Fire)
Brugeravatar
buch73
Medlem
 
Indlæg: 68
Tilmeldt: ons feb 15, 2006 20:50

Re: Live koncert i studio

Indlægaf lydarne » tirs dec 18, 2012 09:11

Lyder interessant bortset fra at man tilsyneladende ikke for et lydspor eller kan købe det, men som jeg forstår det adgang med password til en webside hvor man kan se en optagelse af koncerten.

Ps Men orkesteret er vil i studioet for at lave et eller andet?

Du kan se et lignede koncept med Caravan: Live In Concert at Metropolis Studios, London udgivet på CD og Youtube. Jeg har pladen og den virker relativ uspoleret/rå i lyden og stemningen er intim.



Youtube hele koncerten:
http://www.youtube.com/watch?v=EWIlF4QB7S0


Her er mere fra samme studio og deres serie med live koncerter:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL296657E588A23FD0
lydarne
Udelukket fra forum
 
Indlæg: 922
Tilmeldt: ons mar 24, 2010 10:40
Geografisk sted: Nordsjælland

Re: Live koncert i studio

Indlægaf buch73 » lør dec 22, 2012 15:04

Ja, det er rigtigt.. det mÃ¥ være et must at man kunne fÃ¥ en optagelse tilsendt senere.. i god kvalitet.  Det kunne godt se ud som om man ikke fÃ¥r det.

Synes næsten også jeg kan høre bare på youtube klippet med Caravan at det lyder meget uspoleret og rå/live..

Jeg var til koncert med Roger Daltrey fra The Who, sidste år. Der optog de også alle koncerterne og man kunne bagefter købe et download af koncerten. Desværre var den kun i MP3...dog 256 kb mener jeg.
Men lyden er også temmelig god og lyder rigtig fri/rå/live eller hvad man kan kalde det..

Kunne godt tænke mig at høre noget a la Caravan koncerten, hvor det bliver optaget under ordnede og gode forhold og så efterfølgende kunne høre det derhjemme :)
Buch

"If there's no music up in heaven, then what's it for?" (Arcade Fire)
Brugeravatar
buch73
Medlem
 
Indlæg: 68
Tilmeldt: ons feb 15, 2006 20:50


Tilbage til Livemusik


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.