Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Jeg beundrer dette Forums ophav.

Her modtager Nerds.dk konstruktiv kritik og forbedringsforslag.

Indlægaf Brian7500 » fre dec 02, 2005 15:38

dfms skrev:
sorthvid skrev:Kan ikke se et lavmÃ¥l i det Jonas skriver, men jeg kan til gengæld se en hønserøvsfornærmet SES som synes det der skrives om ikke er fint nok til ham.  :?

Og det skal helst være noget snop-fint klassisk musik.


Ro på. Ingen grund til at være grov fordi SES har en holdning du ikke deler. Husk på, vi skal være her allesammen.
Med venlig hilsen,

Brian7500
Brian7500
Medlem
 
Indlæg: 86
Tilmeldt: man okt 24, 2005 17:13

Indlægaf Vogue » fre dec 02, 2005 15:42

Til vanddrikkerne så stammer Vogue fra

Domaine Comte Georges De Vogüé

Som set over de sidste mange mange år er et af de største og mest legendariske domainer i Bourgogne.

Vogue
Vogue
Entusiastmedlem
 
Indlæg: 356
Tilmeldt: man nov 14, 2005 15:55

Indlægaf SES. » fre dec 02, 2005 16:17

Vogue skrev:Til vanddrikkerne så stammer Vogue fra

Domaine Comte Georges De Vogüé

Som set over de sidste mange mange år er et af de største og mest legendariske domainer i Bourgogne.

Vogue


Det var et flot sted du sendte min tråd hen, Vogue. Kun 2 gange har jeg prøvet det ypperste fra Bourgogne, så opdager man at de franske vinbønder har 4000år mere i erfaring end overseas. :D

ps: Man mÃ¥ gerne skælde mig ud - jeg to ører - et til input og et til at hælde vand ud med, jeg nÃ¥r sjældent at opdage det.   :D Jeg ved det irriterer dem der skælder ud - sorry :lol:
mvh. SES.
To listen is an effort, and just to hear is no merit. A duck hears also. Igor Stravinsky
Vi har alle lært at skjule vore fordomme, og vi viser ikke vore forkerte meninger. PO Enquist 1976.
Brugeravatar
SES.
Supermedlem
 
Indlæg: 2578
Tilmeldt: tirs okt 25, 2005 06:58
Geografisk sted: Midtfyn

Indlægaf sund » fre dec 02, 2005 18:05

Et stort cadeau til dem der poster tråde og indlæg om musik i dette forum. Det er sjældent at få så gode informationer om noget man måske finder spændende hvis man checkker det ud.

Og det musik man ikke kan lide kan man jo bare lade være med at læse om.
mvh sund

I'm only in it for the music
sund
Entusiastmedlem
 
Indlæg: 383
Tilmeldt: man okt 24, 2005 20:45

Indlægaf Thomas Sillesen » fre dec 02, 2005 18:44

Først en tak for en tråd som denne, jeg taler på vegne af hele teamet bag hifi-musik når jeg siger det virkeligt varmer.

Når man laver en side som giver mulighed for fri debat, så tiltrækker det naturligt dem der kan lide at kunne udtrykke sig frit, og det tiltrækker dem der er blevet dukket andre steder på nettet.

Dem der ynder den frie debat boltrer sig forhåbentligt med stor fornøjelse, og nyder vi ikke blander os i tingene.

Dem der er blevet dukket andre steder, starter med at komme af med deres indestængte frustrationer.

Det kan være træls at høre på, men vi må acceptere at de har det behov. Når trykket er lettet, falder de jo også "til patten" og bidrager på en positiv måde til siden.

Vi kan sagtens acceptere at folk letter trykket (De står selv til ansvar for hvad vi skriver), til gengæld vil vi ikke finde os i nedgøren af andre, derfor har vi et par gange skrevet til folk der har brugt ord som "idiot, kvabodder etc", da det ikke bidrager til en god tone. Folk må gerne være uenige men de skal tale pænt sammen.

Når vi går ind og modererer, sker det ved at vi sender en venlig pb til den der har skrevet den slags, og beder vedkommende om de ikke godt selv kan slette det. Det har vi haft god succes med, men som brugere oplever I ikke at vi står og maler fanden på væggen hvert andet øjeblik. Derfor ser det måske ud til vi intet gør, men vi gør meget i det skjulte, på den måde undgår vi også at nedgøre en bruger offentligt, som måske i et sekunds ophidselse har gået over stregen.


Med hensyn til hvad der må skrives her, må ALLE gerne deltage. Det er rart at der er nogen der er kapaciter på det klassiske område, men vi ser også gerne folk der ved en masse om HipHop, Country, Pop, eller Raggae deltage. For ingen herinde er dommere over folks smag, og derfor skal vi give plads til alle. Det har nok også den positive effekt at vi alle kan lære noget nyt.

3 af de plader jeg sætter mest pris på, købte jeg f.eks i firserne efter favorable anmeldelser i High Fidelity. Da jeg hørte dem første gang sagde de mig intet, men jeg troede på at anmelderen var dygtig, og hørte dem derfor 10-20 gange, og selv den dag i dag hører jeg dem ofte, fordi det vitterligt var fremragende albums.

Sådanne oplevelser kan vi alle få hvis vi har en åben indgang til det der skrives. Samtidig er det væsentligt at dem der kommer her føler sig velkomne og at der ikke tales ned til dem, men det har vist heller ikke været tilfældet endnu.

Således er der også ligeså meget plads herinde til nybegynderen med et Denver anlæg fra Bilka, som der er til entusiasten med et anlæg der koster 1 million. Det er ikke værdien af anlægget der binder os sammen, det er begejstringen for hifi og musik.

Denne side er ment som brugernes side. Artiklerne på forsiden er alle skrevet at folk der kan lide hifi og musik. Og ALLE er velkomne til at skrive en artikel, senest oplevede vi at Hajen71 kom med en artikel om Jazz som vi tog imod med kyshånd.

Du er også velkommen til at skrive artikler, eller komme med forslag og opfordringer. Har du lyst, så kontakt Kim Olsen, Anders Skov, Powda, Sund eller Whatz. Kontakt ikke mig, for nu hvor dette skib er søsat, og har vist sig sødygtig, og kursen er sat, vil jeg koncentrere mig om andre ting, og lade I brugere i fællesskab skabe en fremragende side for alle.
Med venlig hilsen

Thomas Sillesen
Thomas Sillesen
Branchemedlem
 
Indlæg: 1557
Tilmeldt: man okt 24, 2005 06:18
Geografisk sted: Esbjerg

Foregående

Tilbage til Ris, ros & forslag


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.