Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Det var f...... også på tide!

Alt om musikindspilninger.

Indlægaf sund » tirs feb 28, 2006 16:37

En af de cd'er, der affødte min glæde over at kunne få fat i noget af det gamle musik fra den gang der var musikere til, og ikke samplere, var da Black Sabbath i '97 udgav Reunion, en live ting fra deres hjemby Birmingham, optaget over fire dage med totalt udsolgt alle dagene.

Allerede ved første strofe srod det lysende klart at alt der var lanceret med Black Sabbath siden Ozzy røg ud, og den oprindelige konstellation blev brudt, ikke stod mål med originalerne. Det er så tydeligt med det samme , at man næsten får kuldegysninger af frygt for et vildt realistisk flashback i tiden, at det kun er dem der kan få det til at lyde som det gjorde oprindeligt.

En anmelder skrev at det var den vigtigste udgivelse hele det år, og jeg kan kun give ham ret.

Min pointe er at der er musik, oplevelser og kunstnere der på en eller anden måde overlever sig selv i tiden, for der er ingen andre der kan gøre det lige så godt, og slet ikke bedre.

Det gælder naturligvis ikke kun for Balck Sabbath, de er bare et godt eksempel på tanken.

Derfor er det en oplivende situation at vi inden for en overskuelig fremtid kan snuse rundt i noget der an give os de oplevelser, og for nogen tings vedkommende gøre det igen.

PS: Her er en konkurrence uden præmie.

Gæt hvem min gode ven er, der kom med den kommentar. Der er vel ingen der er i tvivl mere, og han er stadig min gode ven. Vi er bare enige om at være uenige her.
mvh sund

I'm only in it for the music
sund
Entusiastmedlem
 
Indlæg: 383
Tilmeldt: man okt 24, 2005 20:45

Foregående

Tilbage til Musik


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 2 gæster

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.