Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Modereringspolitik

Modereringspolitik

Indlægaf zerocool » lør dec 09, 2006 17:46

I tilslutning til måden hvorpå hifi-musik.dk administrerer vores forum (se evt. denne tråd: http://www.hifi-musik.dk/?page=viewtopi ... 7275#27275), vil jeg gerne lige knytte et par kommentarer og opfordringer.

 

Vores modereringspolitik er klar. Vi ændre ikke på indholdet af folks indlæg (medmindre en bruger ikke behersker ordentlig citatteknik, BBkode eller på anden måde ved sine indlæg ødelægger siden layout) eller lukker tråde.


Jeg er ganske klar over, at det er et tveægget sværd, idet tråde hurtigt kan udvikle sig uoverskueligt og da visse brugeres skribentvirksomhed og tiltale til andre mennesker, bedst kan sammenlignes jargonen mellem landevejens glade svende, når man ser disse på en parkbænk efter formiddagens første 15 juleøl. I værste fald kan jeg forestille mig, at hvis noget sådan tager for meget overhånd, vil det hurtigt skræmme nye brugere fra at deltage og eksisterende fra at gide oprette tråde - såfremt formodningen er, at sådanne bliver ødelagt af usaglige, personrettede og ligegyldige indlæg.  

Når det er sagt, bygger vores modereringspolitik på fuldstændig ytringsfrihed og en tro om at folk i bund og grund er rationelle væsner. Til tider kan det virke som om sidstnævnte ikke er tilfældet, men det er min forhåbning, at disse på et tidspunkt læser lidt af deres egen indlægshistorik og reflekterer over, hvorledes man tiltaler fremmede mennesker.   

 

Bevares, i sagens natur er hifi vel en lidenskab for brugerne af dette forum og kan derfor vække stærke følelser samt en heraf afledet heftig debat. Problemet er når følelserne tager overhånd, man udvikler personlige aversioner mod visse brugere og stiger sig blind på spilleren frem for bolden. I disse tilfælde benytter vi PM’er som modereringmetode og prøver at besinde folk.

 

Jeg håber, at jeg med denne tråd har fået forklaret bevæggrunden bag vores moderingspolitik og at i som forumbrugere, vil hjælpe til med at gøre dette forum et rigtig hyggeligt og oplysende sted at være. Skriv til andre mennesker som du selv ønsker at blive tiltalt og afvej - før du indrykker et indlæg, som du godt ved kan give anledning til evt. personlig konflikt - om det er en måde, du ville tale til et fremmede menneske, som du indledte en dialog med til evt. en hifi-messe.

Skulle der, af den ene eller anden grund, være brugere du har stirret dig gal på, så ignorer blot deres indlæg eller hold personlige skænderier til PM’er. Der er vel ingen grund til at ødelægge brugeres tråde og forummet som helhed.   

Senest rettet af zerocool søn jan 28, 2007 00:40, rettet i alt 3 gange.
Gør dig selv, og de andre brugere af forummet, den tjeneste at lære korrekt citatteknik.
Brugeravatar
zerocool
Supermedlem
 
Indlæg: 1462
Tilmeldt: fre dec 30, 2005 23:18
Geografisk sted: Århus C

Indlægaf SES. » lør dec 09, 2006 19:29

Jeg er stor tilhænger af den frie måde det gøres på i dette forum.

Jeg er ikke imponeret over en del deltagerne i hifi trådene. De mangler i den grad kontrol over sig selv – men da det er værst for dem selv – synes jeg det er OK de er her.

Jeg synes at brugere der har været her før under andre navne – skal have disse navne med i deres indlæg. Når de har nået 5 eller 10 navne – burde de ikke kunne få flere – men at få valget og bruge et af de 5-10.

Alle jeg har opfordret til at deltage herinde har sagt NEJ. Niveauet bliver betegnet som ”samtalen” på et værtshus kl. 07.00 om morgenen. Og det er ikke morgengæsterne de tænker på, det er dem der gik i byen efter romkager for 14 dage siden.

Det ærgrer mig mig lidt :cry:
mvh. SES.
To listen is an effort, and just to hear is no merit. A duck hears also. Igor Stravinsky
Vi har alle lært at skjule vore fordomme, og vi viser ikke vore forkerte meninger. PO Enquist 1976.
Brugeravatar
SES.
Supermedlem
 
Indlæg: 2578
Tilmeldt: tirs okt 25, 2005 06:58
Geografisk sted: Midtfyn

Re: Moderingspolitik

Indlægaf zaka » lør dec 09, 2006 21:16

Også støtte herfra.

Og hvis så bare alle ville tage denne fine sætning til sig:

zerocool skrev:...

Skulle der, af den ene eller anden grund, være brugere du har stirret dig gal på, så ignorer blot deres indlæg eller hold personlige skænderier til PM’er. Der er vel ingen grund til at ødelægge brugeres tråde og forummet som helhed.   Det er den eneste løsning, efter min mening.


--
Med venlig hilsen
zaka

Talking about music is like dancing about architecture.
~ Thelonious Monk

If you got the technique and I got a good sound, I'll beat you every time. You can play a thousand notes and I can play one note and wipe you out.
~Dewey Redman

Flere røverhistorier fra ZIG, tak!
Brugeravatar
zaka
Supermedlem
 
Indlæg: 1324
Tilmeldt: tirs nov 08, 2005 22:22
Geografisk sted: Roskilde

Indlægaf slowon » lør dec 09, 2006 21:26

jeg erklærer min fulde støtte til dette forum.

folk stempler sig selv qua indlæg - hvor svært kan det være at negligere decideret afstumpede menneskers misbrug af spalteplads?
trolls lever af respons - så uden næring fader de ud!

mvh
ioanorion50kgturnaround818281sn7845alkibiades
slowon
Nyt medlem
 
Indlæg: 20
Tilmeldt: ons feb 15, 2006 17:15

Indlægaf niklasthedolphin » søn dec 10, 2006 20:38

Jeg er parat til at bidrage til at rense luften herinde og skrive pænere til hinanden.
Vi skal dog stadig bevare det spændende niveau i diskussionerne. Det er trods alt det der holder folk fast i deltagelsen på dette forum.
Et sådan diskussionsniveau behøver på ingen måde at blive personligt nedladende eller sårende.

Men vi skal alle gribe i egen barm, skal vi ikke også, Zeerocool?

For jeg mener at det er vanskeligt at manipulere andre til at ændre sig og tåbeligt at indføre direkte censur.

Så hip hip hurra for en pænere dialog.

"dolph"
Brugeravatar
niklasthedolphin
Seniormedlem
 
Indlæg: 957
Tilmeldt: tirs maj 30, 2006 21:56

Indlægaf zerocool » fre dec 15, 2006 13:54

I lyset af de seneste dages udvikling - http://www.hifi-musik.dk/?page=viewtopi ... amp;t=1707 - synes jeg lige, at jeg vil komme med et Oscar Wilde citat:
"Always forgive your enemies - nothing annoys them so much."  Der er vel ingen grund til at give sin ”kombetant” ammunition til forsat usaglig detbat, og da slet ikke ved egne usaglige indlæg.

 

Til orientering kan jeg oplyse, at vi rent faktisk sender folk, der ikke følger en henstilling til at skrive pænt, en tur i køleren, i form af ban af én eller flere dages varighed. Det er bare for at køle vedkommende ned, men vi skriver ikke om det offentligt, da vi generelt ikke mener det vedkommer andre hvad der laves af sanktioner.

Gør dig selv, og de andre brugere af forummet, den tjeneste at lære korrekt citatteknik.
Brugeravatar
zerocool
Supermedlem
 
Indlæg: 1462
Tilmeldt: fre dec 30, 2005 23:18
Geografisk sted: Århus C


Tilbage til Bekendtgørelser og opslag


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.