Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Pladevasker

Del dine erfaringer og oplevelser med andre.

Pladevasker

Indlægaf reinhard47 » man mar 19, 2018 16:32

Efter jeg har brugt en Pro-Ject VC-S pladerense maskine i 1½ år, og nu har skiftet til Okki Nokki, vil jeg gerne dele min erfaringer med andre i dette forum. Der er ikke meget info, herinde om plade vaske maskiner.
Jeg har som sagt brugt Pro-Ject maskinen et stykke tid, og den gør det for så vidt også ganske godt, prisen taget i betragtning. Dens største ulempe er, støjen. Motoren støjer voldsomt meget. Det lyder som om, der var kastet søm i lejet. En henvendelse til importøren Tekni-Fi på Frederiksberg, gav ikke det store. De er vældig flinke og hjælpsomme, ingen problemer der, men sådan er maskinen bare. Der er ikke noget galt med den. Har også været hos en forhandler og lyttet til en hel ny maskine, men nøjagtig det samme. Det gav anledning til at prøve noget andet. Det blev så til en Okki Nokki. Den er bygget i et metal kabinet i fht. til Pro-Jects trækabinet. Dens motor er meget mere lydløs, maskinen er godt lydisoleret og  siger næsten ikke noget. Vacuum suget er også kraftigt, og fjerner væsken meget fint, uden striber eller rester. Jeg bruger så en anden væske, efter mine egne test. Har fundet frem til L`Art du Son, som er effektiv, og giver en ren plade uden statisk elektricetet. Den lille flaske med 100 ml opblandes til 5 l færdig væske med destilleret vand. Oven i købet billigere en Okki Nokkis væske. Er der andre som har erfaringer på dette område, vil dette være til gavn for andre i forummet. :D
reinhard47
Nyt medlem
 
Indlæg: 23
Tilmeldt: man maj 16, 2016 10:16

Re: Pladevasker

Indlægaf Analogueman » man mar 19, 2018 17:20

Har skrevet både her og på H4A om mine erfaringer. Der har dog ikke været tale om en samlet tråd, men om kommentarer/indlæg i mere spredt fægtning.

Vil godt dele ud af mine erfaringer, når jeg lige finder tiden til det. Benytter samme rensevæske som dig (L’Art du Son) og en Keith Monks RCM (i dobbeltudgaven).
Vivid Audio Giya G4/Reference 3A MM De Capo i/Nottingham Analogue Hyperspace/Pink Triangle PT1/Sota Star Sapphire MKIII/Garrard 401 (projekt)/Alphason Sonata (projekt)/Roksan Xerxes (projekt)/Voyd Valdi (projekt)/Graham Phantom B-44/Oracle/SME 345 Mørch UP-4 og DP-6/Cartridge Man Conductor/BlueNote U-3 (projekt)/Nottingham Analogue Paragon 1 og 3/Roksan Artemiz (projekt)/Alphason HR-100S-MCS (projekt)/Audio Note Io-I/DaVinciAudio Labs Grand Reference Grandezza/Audio Note M5 Phono/Kondo CFz/Rossner & Sohn Canofer S/Sugden Masterclass AA/PurePower 1050/Stax SR-009 + diverse andre Stax-modeller og -drivere/Woo Audio GES/Keith Monks RCM (i dobbeltudgaven)/Nogle tusinde lp’er
Analogueman
Seniormedlem
 
Indlæg: 555
Tilmeldt: ons aug 20, 2014 07:41


Tilbage til Brugeranmeldelser


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.