Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Blockbuster DK starter udlejning af Blu-ray

Herunder DVD- & HDD-Recordere.

Blockbuster DK starter udlejning af Blu-ray

Indlægaf Iron Man » ons okt 10, 2007 19:59

Blockbuster begynder nu at udleje Blu-ray  i Danmark. I starten vil der være 45 titler af vælge i mellem. Jeg har været fordi min lokale Blokcbuster, de havde endnu ikke modtaget titlerne, men en hel væg er ryddet til fordel for Blu-ray.

Sortimentet vil løbende blive udvidet. Der bliver ingen HD-DVD pt.

Derudover har jeg fået information ang. salgspriserne på Blu-ray i Danmark, som gerne skulle falde til max 230kr. efter november måned. Dette er bland andet hjulpet på vej af Nordisk Films beslutning om, at man vil begynde at udgive på Blu-ray.

 

__________________________________________________

 

Det nye format, Blu-ray har efterhånden vundet fint terræn i det meste af verden. Vi har allerede fortalt, at Blockbuster har valgt at udleje Blu-ray film i USA - men nu er det også Danmarks tur. Nordisk Film har netop sendt os en pressemeddelelse hvor de skriver, at Blockbuster allerede fra oktober måned vil udleje film på det nye format.

Formand for Foreningen af danske videogramdistributører Poul Dylov er tilfreds med udmeldingen, og har netop udtalt følgende:

”Blu-ray salget vil først for alvor tage fart dette efterår. Vi vil se langt flere film til formatet, der bl.a. støttes af de store filmstudier Disney, Sony, Fox og Warner. 200 Blu-ray film vil være på hylderne før jul, hvoraf ca. 70 vil være store premierefilm som ”Pirates of the Caribbean 3” og ”Harry Potter og Fønix-ordenen”

Opbakningen er desuden også fra Blockbuster, hvor Camilla Raffnsøe som er Commercial Director hos Blockbuster siger følgende:

“Vi ser meget frem til udlejning af det nye format, da vi oplever et stigende Blu-ray salg uge for uge. I dag udgør Blu-ray fem procent af vores samlede salg, men med en titel som ”300” tegnede Blu-ray sig for hele 10 procent. De rigtige titler kan altså rykke rundt på procenterne. PlayStation 3 er pt den væsentligste faktor til, at Blu-ray har sat sig i førerpositionen over det konkurrerende format HD-DVD. En førerposition, der internationalt er godt hjulpet på vej af Wal-Mart’s udmelding om, at de udelukkende satser på Blu-ray”

Blockbuster vil begynde at udleje filmene i oktober måned, og antallet af titler vil hele tiden blive udbygget.

B&W 803D, B&W HTM2D, B&W SCMS + B&W ASW855 på vej
NAD Master Series M15 + M25
Brugeravatar
Iron Man
Team H&M
 
Indlæg: 71
Tilmeldt: man maj 21, 2007 18:42
Geografisk sted: Odense

Tilbage til DVD, HD-DVD & Blu-Ray-afspillere


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.