Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Blu-Ray i fyskiske butik, nu sker det.

Alt om film.

Blu-Ray i fyskiske butik, nu sker det.

Indlægaf Tag » tors apr 05, 2007 18:47

Så er der ved at komme hul på bylden, efter at Sony's PS3 er kommet på market, er der nogle fyskisk butiker der er begynde at sælge Blu-Ray film

Der er udkomet omkring 20 stk. med Dansk cover om med Dansk undertekster

Butiker der sælger Blu-Ray film, eller ville inde for kort tid gøre det, er:

- blockbuster.
- Fona.
- homeenter (komme meget snart til at gøre det).
- laserdisken (begynder når de få de første Blu-Ray afspiller til salg).

Der er inge spor af salge af HD-DVD i Danmark, blockbuster, Fona, homeenter og laserdiske har inge planer om at sælge HD-DVD film (der her jo heller ikke nogle at sælge).

Det er så godt at bruger at Microsoft Xbox 360, ville kunne købe (hvis Blu-Ray, vinder), en løst Blu-Ray drive, Microsoft har udtalt at hvis at Blu-Ray vinder, ville de komme med et Blu-Ray drive til Xbox, der komme også snart en ny Xbox360 (i sort) med HDMI op 1080p, så bliver koplings problemer mindre.
Tag
Seniormedlem
 
Indlæg: 954
Tilmeldt: tirs jan 02, 2007 16:07

Indlægaf Biojensen » fre apr 06, 2007 10:03

Der findes allerede en del Danske HD-DVDer som kan købes hos www.axelmusic.dk og flere er på vej. Alle HD-DVD titler fra Universal & Studio canal som bla kan købes hos www.HMV.co.uk har Danske tekster og de er også en del billigere end de Danske udgaver :? .

Men der går nok noget tid før HD-DVD film kan købes i butikkerne i Danmark da det PT kun er Hifi-klubben, Tapeconnection, El-giganten + flere netbutikker som sælger HD-DVD afspiller.

Jeg har selv købt en Toshiba HD-DVD (HD-XE1) og det var også planen at der skulle købes en PS3 da den kan afspille Blu-ray film men har nu valgt at vente til der bliver mulighed for købe en Blu-ray afspiller som er KODEFRI, da jeg selv vil vælge om mine film købes i USA = meget større udvalg eller i Danmark. Hvorfor betale 320 kr for Casino royale i den Danske udgave når den kan købes for 187 kr i USA(Axelmusic.com) :roll:

Om der bliver nogle vindere af format krigen er endnu uvist da de fleste forbruger er tilfreds med det alm dvdformat som kendes i dag og de vil da slet ikke betale mere for deres film forbi de er i HD. Gad vide om det ender som SACD & DVD-Audio hvor der aldrig blev fundet en vindere og bare vil ende som 2 HD film formater til hjemmebio feinschmecker :wink: .
Inspiration og råd til hjemmebiografen siden 2003
http://www.biojensen.dk
Biojensen
Medlem
 
Indlæg: 59
Tilmeldt: fre jan 06, 2006 22:15
Geografisk sted: stor-københavn

Indlægaf Tag » fre apr 06, 2007 10:19

Det er rigtig BioJensen.

Men det ville giver er meget støre salg af HD-DVD film i DK og HD-DVD, hvis filmen bliver soldt i fysisk butikker, som der er ved at ske med Blu-Ray film, der er ikke mange der ved at der er HD-DVD film med Danske undertekste og at HD-DVD er et beder og billiger format end Blu-Ray, plus det vigtig at der er billiger (4X), at få prod. en HD-DVD film end en Blu-Ray film plus at HD-DVD er kodefri.

Små filmselskaber, ville hel klar vælge HD-DVD formate, til derses film, på grund af Prod. priser og at deres film kan bliver udbred over heller verden.

Om Blu-Ray kan gøres kodefri, sætter jeg et stor spørsmåls tegn ved, da det er bl.a. Sony der stå bag, og da der har værret Blu-Ray afspiller på market i en stykke tid, og man har ikke høret om at nogle har forsøget at gøre dem kodefri (ville tro at der er meget sværre at gørre dem kodefri, en hvad der i dag er mulig med DVD afspiller).

Er der ikke en meget stor fare ved at købe Blu-Ray film i USA versione, der er ikke sikke at de kan afspille i de Blu-Ray afspille der bliver soldt her.

Den enste joker, i Blu-Ray vs. HD-DVD er Sony PS3.

Måske skulle man vente til der komme en rigtig god combi afspiller på market, selv om det er svært (der man først har set HD-DVD på en 1080p/24 pj.).

Tænk når Star Wars kommer ud på HD, kan det blive i 1:1 overførelse, da Star Wars II og II er optaget med Sony AltaVista kamera med en opløsning på 1920-1080/24p, det samme format som man bruger i HD-DVD/Blu-Ray og disse film bliv vist Digital i samme format (mener kan at den DLP Pj. som bl.a. Imparial biografen kan var en 2K version).
Tag
Seniormedlem
 
Indlæg: 954
Tilmeldt: tirs jan 02, 2007 16:07

Indlægaf Biojensen » fre apr 06, 2007 10:44

Du har helt ret i at det ville være meget nemmer at sælge HD-DVD film hvis de kom frem i butikkerne og ikke kun i netbutikker.

Det er helt sikkeret muligt at lave en Blu-ray afspiller kodefri men det er meget svært da det er en hel anden måde de bliver kodet på i forhold til alm dvder men håber at de snart for løst det problem :wink: .

Det er faktisk muligt at afspille flere Blu-ray film købt i USA se en liste her http://bluray.lindsite.dk/

LG er indtil videre de eneste som har lavet en afspiller som både kan afspille Blu-ray & HD-DVD men den understøtter ikke alle funktioner som er på HD-DVD og den kan heller ikke afspille cd.

Glæder mig virkelig til den dag hvor Star wars kommer på HD-DVD eller Blu-ray. Jeg har godt nok Star wars både på Laserdisc(originale + S.E udgaver) + dvd (originale + S.E + uoriginale udgaver) :D
Inspiration og råd til hjemmebiografen siden 2003
http://www.biojensen.dk
Biojensen
Medlem
 
Indlæg: 59
Tilmeldt: fre jan 06, 2006 22:15
Geografisk sted: stor-københavn

Indlægaf Tag » ons apr 11, 2007 17:22

Har ligge rette min liste. som nu er:

FONA, mange afdelinger, spøre efter dem i din lokal Fona.

BLOCKBUSTER, mange afd.

TP MUSIK, på Roskildevej.

Lidt uden for er HOMEENTER.com, da det er et postorder forhandler, hvor man skal værre medlem af.

LASERDISEN, kan man nu på deres Hjemmeside bestilde Blu-Ray og HD-DVD film, men når de får Blu-Ray Afspille (de satser kun på Blu-ray), få de Blu-Ray i deres butikker.

Så for at få BLU-RAY udbredte i fysisk, butikke, spørs skrive E.mail og breve, så butikker kan se at der er en intresse for HD film, også i lille Danmrk.
Tag
Seniormedlem
 
Indlæg: 954
Tilmeldt: tirs jan 02, 2007 16:07


Tilbage til Film


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.