Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Underlig anmeldelse

Kommentarer og debat

Underlig anmeldelse

Indlægaf Visionman » lør jan 21, 2017 13:17

Hej Nerds
Læste lige Kim Olesens anmeldelse af Luxman D-06U, som jeg synes er meget underlig og i mine øjne halvfærdig og skuffende. Jeg tror ikke man har forstået produktet helt?
Jeg hæfter mig især ved, at produktet sidst i anmeldelsen bliver betegnet som en CD afspiller, hvor man har "snydt" så det også kan bruges til SACD og DSD fil afspilning. "Snydt"? :shock:  
Går man ind og researcher lidt på bl.a. luxmans hjemmeside, vil man straks kunne se at det er en Super Audio CD afspiller der er tale om. Det er SACD kundesegmentet man henvender sig til. I øvrigt bliver der i en af reklamebannerne på Nerds forside også skrevet  "Vi har anmeldt Luxmans SACD afspiller....." Så vidt så godt. Den kan så derudover også afspille DSD filer via sin DAC, også kan man naturligvis også afspille normale redbook CDer.
Man kan som det næste undre sig over, at man ikke har testet en eneste SACD disc på "snydeapparatet"? Okay, man anmelder DACen hvor man afspiller DSD filer, men kan man konkludere at SACD discs lyder fremragende når nu DSD filer afspillet via DAC lyder fremragende? Hvad man afspilning i PCM, som D-06U også kan? Det tester man ikke. Slutteligt får man testet en god bunke normale redbook CDer, som maskinen jo er beregnet til, og vidunderet skuffer ikke! Igen er det transienterne der gør dette produkt rigtigt godt. Og det er vitterligt rigtigt, jeg ejer jo selvsamme maskine og den er vidunderlig.

Min sidste bemærkning går på udtrykket "overgangsprodukt" som bliver nævnt :wink: Herligt udtryk indenfor High End hi-fi.

Selvfølgelig driller og provokerer jeg med mit indlæg. Jeg er måske kommet i "overgangsproduktalderen" og det er med et stort smil på læben. Jeg er stor fan af Nerds, og det er netop med et håb om at højne anmelderkvaliteten at jeg skriver dette indlæg. For forberedelse er det halve arbejde, og det håber jeg man gør næste gang, så man får nogle anmeldelser der er til at forstå, fordi anmelderen forstår produktet. Min anmeldelse af anmeldelsen, resulterer forhåbentligt i at D-06U anmeldelsen bliver læst lidt flere gange. Godt for Nerds, for jeg er som sagt stor fan, der gerne giver stor støtte :mrgreen:
Visionman
Nyt medlem
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: ons nov 18, 2015 15:26

Re: Underlig anmeldelse

Indlægaf kennethjensen » lør jan 21, 2017 15:39

Ganske enig. Den anmeldelse er kun halv. Det sgu en ommer.
Brugeravatar
kennethjensen
Supermedlem
 
Indlæg: 1010
Tilmeldt: ons dec 20, 2006 13:54

Re: Underlig anmeldelse

Indlægaf Milu » lør jan 21, 2017 16:12

Det er vel som det plejer at være.
Gigawatt PC-4 EVO - DCB - LS-2HC
Allo DigiOne Player
Oppo BDP-103D - AppleTV4
Metrum Acoustics Ambre Roon endpoint
Metrum Acoustics Adagio
Benchmark AHB2
EgglestonWorks Andra III
XLR: Vovox Sonorus Direct (uskærmet)
BNC/RCA Digital: Canare LV-77S
HT: VdH Clearwater lagt dobbelt
Strømkabler: Vovox Initio Power (uskærmet) Test: Vovox Vocalis Power (uskærmet)
Ethernet: Jcat Switch - Audioquest Vodka + Cinnamon
The devil is in the details
Brugeravatar
Milu
Seniormedlem
 
Indlæg: 857
Tilmeldt: man jul 03, 2006 21:49
Geografisk sted: Odense C


Tilbage til Anmeldelser


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.