Neeper Acoustics skrev:sigma6 skrev:Neeper Acoustics skrev:Hej Frank
Nu ved jeg af gode grunde ikke hvem du er...
Men ja, der er materialer for mindst det samme som i alle andre kommercielle højttalere til ca. DKK 100.000,- som da også næsten bliver udsalgsprisen på mine i udlandet...
Her er et billede af stumperne...
http://www.neeper-acoustics.com/pics/ga ... .jpg#ed_op#br>
Hvis du tog min udstillings brochure, så ville du kunne læse at de fremviste højttalere på udstillingen var en prototype i et kinesisk fremstillet prototype kabinet, og de endelige højttalere ville komme i et Hornslet Hornflex kabinet...
Så det var da bestemt ikke nogen hemmelighed...
Og nej, man kan ikke hører hvor god en højttaler er på en lille skod stand i en masse larm... Vil du påstå man kan det..? Men jeg mener da faktisk det spillede ret godt, forholdene taget i betragtning...
Mvh Kim
Men du mener alligevel at folk kunne høre at dine var meget bedre end Sonus Faber?
.
Hmm... Ja, jeg har bedre enheder, bedre stumper i delefilteret, bedre kabinet, bedre kabler, bedre stik og ja, det hele er bedre...
Så ja, det tror jeg da nok...
Men nogen vil nok kunne høre at Sonus Faber spiller bedre... De har jo trods alt et godt gammelt anerkendt navn...
Mvh Kim
Nu er det at ''kokkerere højttalere'', som det er at ''kokkerere et sublimt måltid mad''.
Alle kan indkøbe de bedste og dyreste råvarer til måltidet, det er bare et spørgsmål om at have pengene til det. Men det er kun en virkelig mesterkok, der kan få alle de fine ingredienser til at gå op i en højere enhed.
Det samme med højttalere. Du har investeret en masse penge i ting og sager med høje kostpriser og ingen tvivl om, at du har nogle udemærkede råvarer til dit ''højttalere kokkeri'', men vi er jo stadig ingen, der har hørt dem, og derved aner vi ikke, om du er en mesterkok, en jævn god kok, eller noget helt andet...!
Dog ved jeg, at du undervejs i udviklingen af dine højttalere har spurgt en af de helt store højttaler-mesterkokke, Tony Gee, til råds om din konstruktion, så hvis du har fulgt hans råd er der basis for, at det er et godt kokkeri du har lavet
