Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Venlighed gør forskellen

Alt om højttalere.

Indlægaf E45 » fre nov 04, 2005 18:18

Hej Antisilver.
Mit eller mine indlæg handler om virkeligheden. Om venlighed i audiologisk udtryk, om du vil. Ikke om idealer i en tænkt opstilling der inkluderer den perfekte verden, som jeg kan se du arbejder i.

Du skriver at det ene og det andet ikke "bør" dit og dat, idet du går efter den perfekte gengivelse, den korrekte. Det gør jeg ikke, den eksiterer jo ikke og netop derfor interesserer jeg mig for et begreb som venlighed. Det kan forståes og fortolkes konkret.

Jeg romantiserer ikke bevidst omkring primærkildernes uperfektheder og mener kontra dig at der er en del CDafspillere som nemt kan være med en pladespiller. Det lyder bare anderledes, men fordi det gør det, er det jo ikke partout dÃ¥rligere. Og ja, jeg har selv en LP12 med gode sager pÃ¥, den spiller skidegodt og er sød at høre pÃ¥ og betjene i det hele taget. men det er et værre bøvl i fht en CD/CDmaskine.  

Jeg kan godt lide at høre på kobber med sølv udenpå, uhm!
Brugeravatar
E45
Supermedlem
 
Indlæg: 1155
Tilmeldt: man okt 24, 2005 16:04
Geografisk sted: Ã…rhus

Indlægaf tub61 » lør nov 05, 2005 17:15

Jeg syntes det er enormt svært at forklarer andre hvordan en højttaler lyder , hvergang jeg prøver forstår andre oftest ikke hvad jeg mener.
For mig er der ikke noget der hedder en venlig højttaler , jeg aner ikke hvordan den lyder selv om det er forklaret hvad der menes med det.

Jeg ved hvilken lyd jeg kan lide når jeg hører den , men forklarer andre hvad det rent er for en lyd har jeg meget svært ved.
tub61
Medlem
 
Indlæg: 71
Tilmeldt: man okt 24, 2005 17:44

Foregående

Tilbage til Højttalere


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.