Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Ingen lyd ved lav volumen

Processorerne, recievere, forstærkere, højttalere m.m.

Ingen lyd ved lav volumen

Indlægaf Al200 » tirs dec 23, 2014 11:45

Hej Nørder
Har en Cayin DP12EX fra 2005 og 5 surroundhøjtallere tilsluttet. For et par år siden begyndte den at sætte ud ved lav volumen på højre baghøjtaler. Problemet løste jeg ved at købe en brugt NAD T163 Forforstærker og opkoble højtalere uden om den defekte udgang på DP12EX'eren (som er en 6.2 kanals), altså på de 5 resterende udgange der fint spillede ved lav volumen. For kort tid siden begyndte den så at sætte ud ved lav volumen på højre baghøjtaler igen, ved lav volumen og er nu begyndt at sætte ud på højre fronthøjtaler også. Har flyttet rundt på højtalere og kabler for at udelukke disse som ophav til problemet, det ER forstærkeren der driller. Giver jeg den lidt gas med volumen spiller den fint i alle kanaler, men skruer jeg ned går der ikke mange minutter, nogle gange kun få sekunder, så sætter den ene og før eller siden den anden ud, i uvilkårlig rækkefølge (altså højre front og højre baghøjtaler). Problemet er specielt belastende når der ses film på anlægget, da lyden i højre side fuldstændig forsvinder ved stille passager  :cry:
Vil gerne hører om der er andre der har oplevet ligende problemer med deres anlæg og/eller eventuelt ved hvorledes dette problem kan løses, er forstærkeren defekt eller er det noget med den skal renses et eller andet sted. Har checket potentiometret/volumen-knappen og det er heller ikke den der driller.

Al200
Cayin DP12EX, NAD T163, 2 x Snell C V, 2 x Snell SUR 500, Snell CC 1, Denon DVD-1730, Denon DCD-1650AR, Denon TU-QS10, Denon DMD-1000
Al200
Nyt medlem
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: tirs dec 23, 2014 10:36

Tilbage til Surround Sound


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.