Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Streaming VS. Download.

Generel HiFi-debat & til andet, som du ikke kan finde en anden HiFi-kategori til.

Streaming VS. Download.

Indlægaf kenus » tors jun 11, 2015 17:44

Jeg har været så heldig, og jeg mener virkelig heldig.. At vinde en auktion på EBay. Fik en Pure I20 IPhone - IPod/Pad til knap 300 i pengesedler INCL. løn til postmanden, (der er altså pænt langt fra England på havelåge med tasker fyldt med pakker)
Der er absolut ingen tvivl om at man får MARKANT bedre lyd når man bruger IPhone pad pod'ens 30 pind stik i stedet for den noget tarvelige (set i forhold) til det i modsatte ende siddende hørekringle 3.5 Jack hul.
Så lang så godt.
Nu er det så jeg bliver lidt i tvivl eller vilrede, ... Og derfor så gerne vil høre andres meninger om hvad der er bedst når det drejer sig om formidlingen fra selve afspiller midiet og viderere i systemet...
Får man bedre kvalitet hvis men først downloader musikken og så afspiller den. . ? Eller er det lige så godt at bare hente musikken ud af den fri luft.. ??
Personligt vil jeg sige at den er lidt triggi.. Altså hvor men får sin musik fra i det fri osv osv, og så er jeg altså bare ikke til trådløs HiFi eller anden form fri overførsel af Audio signaler, men det er ho bare mig.
Så... Skal man downloade først og SÅ lytte (lidt ligesom juleaften, næææ først æde.. Og så gaverne) ?
Eller.   Er det ligesÃ¥ godt bare bare at tænde for det hele, ind pÃ¥ 'indernet' og sÃ¥ bare fyrer den af med total trÃ¥dløs direkte Hentning af Sussi og Leo vælter kroen Vol 3â…œ.... ???
(Gu' ved om man mister feks lidt diskant hvis man lige kommer til at stå i vejen for de indkommende fritsvævende lydfiler) ?
Skal vi downloade.. Eller bare direkte for optimal gengivelse ?????
Kenus
Sagt og skrevet med et smil og samtidig noget jeg gerne vil høre andres mening om. Og lige til sidst... I20 Dock koblet til min lille "Kina griner grill".... Så griner vi igen...
Filosofi : Lev altid efter de 3 H'er...
Hi-Fi.... Hus.... Hustru...
Brugeravatar
kenus
Nyt medlem
 
Indlæg: 15
Tilmeldt: man jun 01, 2015 21:00
Geografisk sted: Kbh NV

Re: Streaming VS. Download.

Indlægaf Ney » tors jun 11, 2015 18:46

Da du tager signalet digitalt ud af din iDims, er det bedøvende ligemeget om du henter det ned lokalt eller tager det fra skyen, da det ryger forbi dens output buffer ligemget hvad. Dette gælder selvfølgelig kun hvis der er tale om den samme fil, hvis du har muligheden for at hente en ikke komprimeret variant lokalt, men kun har komprimerede streamingmuligheder er det klart der er forskel.
Mvh. Bjørn

B&W 804 Diamond
Wyred4Sound Dac2
Vincent SP-998
Ney
Entusiastmedlem
 
Indlæg: 240
Tilmeldt: søn nov 11, 2007 16:38


Tilbage til Generelt & Andet Hi-Fi


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 4 gæster

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.