Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Lav aktivitet på nerds.dk

Alt ikke hifi-relateret.

Hvad er bedst, Audi eller Alfa?

Re: Lav aktivitet på nerds.dk

Indlægaf Øpsie » ons nov 13, 2019 08:34

i-anden skrev:
Kaj. skrev:
i-anden skrev:
miki 2.0 skrev:
Kaj. skrev:Jeg hæftede mig ved forskellen i gengivelsen. Den var ganske stor, så jeg var naturligvis på stikkerne med at se om jeg blev narret. Om der var skiftet apparat. DAC eller lignende. Det var ikke tilfældet. Jeg husker ikke navn og typer på kablerne. Men ingen af kablerne var standard fra rodekassen.

Det var da ærgerligt. Måske den lokale entusiast ved hvad det er for nogle kabler.

Jeg har en idè om at det har været en form for blindtest da de involverede end ikke kunne se om det var et kabel eller et apperat der blev skiftet. Men selvfølgelig kan anlægget ha stået i et andet rum eller bag et forhæng. Og så alligevel så deltagerne jo kablerne som ikke var nogle fra rodekassen.

Jeg gentager hvad jeg skrev tidligere .....

Hvad hjælper det at skrive om en oplevelse når læserne vil have bevis for oplevelsen?

I-anden. Du fortsætter din mistænkeliggørelse og mistillid til det der skrives. Ikke mindst det jeg oplever og skriver har jeg noteret mig. Hvad er det der irriterer dig?

Jamen kæreste Kaj der er ingenting der irriterer mig og jeg forlanger ikke det fjerneste bevis for noget som helst, lad nu være med at være så nærtagende.
Eller ser du egentligt helst at du fortæller om en oplevelse og så skal vi bare klappe i hænderne og skynde os ud og købe nye USB kabler?
Du skriver selv at du var "på stikkerne" og hvad jeg kan få ud af læsning hist og her så plejer du nu nok at få det hele med men denne gang lagde du ikke engang mærke til hvad det ene kabel var.
Men ok jeg må erkende at jeg ser det som en historie og ikke mere end det og det må du meget undskylde.
Jeg skal fritage dig for min deltagelse i dine skriverier fremover  :D


Jeg tillader mig lige at blande mig, for det er præcis denne her form, der afholder mig fra at skrive herinde. Jeg synes, det er SÅ destruktiv en tilgang til et debatforum, at det er helt usmageligt, og jeg tænker ofte, hvordan virkeligheden var, hvis tonen var sådan her. Det nærmer sig ren børnehave.

Modsat Maleren, så foretrækker jeg faktisk heftig redigering fra admin frem for den meget destruktive udvikling, mange tråde tar herinde.

Jeg tænker, I misser pointen med Kajs historie. Nu tog oplevelsen udgangspunkt i mit setup og et nyt kabel jeg havde købt (meget heldigt i øvrigt). Og I skal være velkomne forbi til et lyt (i Aalborg) - men i ren trods vil jeg ikke afsløre hvilke kabler der er tale om, for det er ikke i fokus her - det kan vi snakke om med dem, der kommer forbi :mrgreen:

Men straks oplevelsen lægges frem, bliver den dissekeret og skilt ad, og formen er uhyre negativ og ikke konstruktiv. Jeg savner undren frem for affejning. Konstruktiv tilgang modsat destruktiv.

Jeg anerkender bestemt pseudoakustiske oplevelser og placebo, men i min verden glemmes det modsatte ofte også; at hvis jeg har besluttet mig for, at der ingen forskel er, så bliver det meget svært at høre forskel og åbne ørerne.

Jeg har flere erfaringer på det seneste, hvor jeg tænker.. hmm.. det kan simpelthen ikke passe. Nu er USB-eksemplet et af dem og klart det voldsomste, men der kunne nævnes andre. Eksempler, hvor min teoretiske forståelse af især computerbaseret audio simpelthen kommer til kort. Jeg skal nok lade være med at understøtte flere eksempler her, for det går sikkert HELT galt :lol:

Men jeg synes, det er ærgerligt som mange tråde udvikler sig, og det får i hvert tilfælde ikke mig til at skrive oftere herinde om mine egne, meget mærkelige oplevelser :oops:
Øpsie
Nyt medlem
 
Indlæg: 45
Tilmeldt: tors sep 06, 2012 09:45

Re: Lav aktivitet på nerds.dk

Indlægaf i-anden » ons nov 13, 2019 08:49

Ok Øpsie.

Admin du må gerne lukke min profil  :wink:
i-anden
Entusiastmedlem
 
Indlæg: 260
Tilmeldt: tirs aug 13, 2019 21:03

Re: Lav aktivitet på nerds.dk

Indlægaf nilsvalla » ons nov 13, 2019 09:48

@ Øpsie.

Helt enig.
Når der fremlægges synspunkter, kan andre evt.tage til sig, hvad der passer med egne erfaringer/viden, og lade resten ligge.
Det vil være fremadsynet og i virkeligheden eneste vej til "progres".

Der er heller ingen tvivl om, det man ikke tror på kan ikke høres (i hvertfald for en periode).
nilsvalla
Seniormedlem
 
Indlæg: 892
Tilmeldt: ons feb 13, 2013 09:32
Geografisk sted: vestSjælland

Re: Lav aktivitet på nerds.dk

Indlægaf Maleren » ons nov 13, 2019 12:29

Øpsie skrev:Modsat Maleren, så foretrækker jeg faktisk heftig redigering fra admin frem for den meget destruktive udvikling, mange tråde tar herinde.

Jeg kan godt selv eksploderer, dette er set... Men falder også ned igen, og forholder mig til det skrevne, uanset hvem der skriver. Jeg har ingen horn i siden på diverse skribenter i de fora hvor jeg optræder...
Jeg ville ønske andre havde samme evne til at slippe denne personforfølges eller negativ indlæg til noget man ikke "tror på" som ofte finder sted, og af den vej slippe for de utallige redigeringer. Men forstår dit udlæg :D

Mvh

Edit: beklager, rettet 4 gange for stavefejl :lol: har en super ordbog der er lidt for aktiv med at redigere hvad jeg prøver at skrive :lol:
Maleren
Seniormedlem
 
Indlæg: 684
Tilmeldt: fre aug 23, 2013 10:13

Foregående

Tilbage til Off-Topic


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.