Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Marantz PM8005

Ny integreret forstærker

Marantz, en verdens leder indenfor advanceret lyd teknologi, er stolt af at kunne introducere en ny integreret forstærker under navnet PM8005. PM8005 er udviklet med den bedste expertise Marantz, og har arvet teknologiere fra den ekstremt populære High-End prenium serie. I 60år har Marantz velkendt for at udvikle produkter der er ekstremt gode til at reproducere musikken med så meget sjæl i, som de oprindeligt er
optaget i.

PM8005, som er en fuld diskret current feedback integreret forstærker, er perfekt for den audiofile som ønsker både en exceptionel lyd kvalitet og en fleksibelbetjening. Den er udstyret med 2x 70W i 8ohm, og er opbygget i symmetrisk kredsløb, for at sikre en perfekt balance i lyd billedet. For at garantere en totalt unik lyd oplevelse, har Marantz's designere bygget og optimeret strømforsyningen, og nu udstyret den med en dobbelt skærmet Toroidal transformer. Det har resulteret i en current feedback forstærker med en ekstrem energi reserve til at drive selv de mest krævende højttalere uden problemer. Udover det, har de for at give den bedste mulige lydkvalitet, udstyret PM8005en med current feedback HDAMs, samt en tre laget bund for at udrydde vibrationer. 

Indgå i et surround setup?

PM8005 er udstyret med en 'power amp direct mode', som giver dig mulighed for at slå forforstærkeren fra i PM8005, og bruge effektforstærker delen i et surround setup. Det gør at du får den høje kvalitet fra PM8005eren i dit surround setup, hvis den er udstyret med pre-out, og det kræver kun et tryk på en knap.


Pladespiller?

Forstærkeren er udstyret med en lækker høj kvalitets MM-riaa, som giver dig mulighed for at udytte lyden af gamle vinyler, helt uden at skulle invistere i en RIAA ved siden af. 

Source-direct mode

PM8005 er udstyret med en "Source-direct mode", som giver dig mulighed for at slå alt behandling fra, alle tone kontroller, og blot lade signalet gå lige igennem. Dette er for at sikre højst mulig lydkvalitet.


PM8005 specifikationer

- 2x70w i 8 ohm

- 2x100w i 4 ohm

- Current feedback opbygget design

- Udstyret med Marantz's velkendte HDAMs

- Toroidal transformer og højkvalitets komponenter

- Tre-laget bundplade for at minimere vibrationer

- Høj kvalitets højttaler terminaler (Mulighed for at skifte mellem A/B)

- Pre-out og Power-amp Direct Mode, for at give mulighed for at udvide med en
surround processor eller effektforstærker

- Diskrete input buffer kredsløb

- Guld belagte indgange / udgange

- Phono (MM) RIAA indgang.

- En fjernbetjening

- Vægt: 12kg

- Dimensioner: 44cm / 37,9cm / 12,8 cm ( B x D x H )

- Farver: Sort / Sølv-guld

Pris: 8995,00 kr             


For yderligere information:
Hififreaks
Randersvej 32
6700 Esbjerg
Tlf. 7219 0045
mandag-fredag: 10-20
lørdag: 11-14
www.hififreaks.dk
e-mail: support@hififreaks.dk                      
Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: