Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Vitus Audio køber Densen

Den danske highend producent opkøber en af Danmarks mest kendte Audio brands.

Rygterne har længe svirret, og i dag bekræftede Hans-Ole Vitus fra Vitus Audio endeligt hvad der længe har været en semiofficiel hemmelighed;

"Ja, du må gerne citerer mig for det, vi har købt Densen. Beløbet ønsker jeg dog ikke at oplyst, det er en sag mellem os og sælgeren".

Hvad angår begrundelse og fremtidsudsigter siger Hans-Ole Vitus; "Vi har længe forsøgt at lave produkter der koster væsentligt mindre end vores nuværende portefølje, men det har desværre ikke været muligt. Samtidigt har jeg ved flere lejligheder snakket med Thomas (Sillesen, ejer af Densen, red.) omkring at han havde for travlt med sine andre selskaber og bestyrelsesposter til at kunne kører sin produktionsvirksomhed optimalt, så på denne måde får han afsat virksomheden, og vi køber et sortiment og en kundegruppe vi ellers ikke ville kunne nå."

Der er endnu ikke bekræftet ændringer i priser eller design på Densen eller Vitus produkter, men der er dog på mail meldt ud at kommende Densen modeller vil blive "mindre luftguitar og mere maskulint design med massive fronplader" under den nye ledelse. Firmaet vil dog få lov at fortsætte som eget mærke og med egne medarbejdere.


For yderligere information, kontakt
Densen Audio Technologies A/S
Randersvej 32
6700 Esbjerg
Denmark
Phone: (+45) 75 18 12 14
Fax: (+45) 75 45 39 38
E-mail: mail@densen.dk



Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: