Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Beoplay P6

Nyt medlem af serien

B&O PLAY introducerede i dag Beoplay P6, det nye medlem af serien af bærbare højttalere.

Beoplay P6 er designet af den prisbelønnede designer Cecilie Manz for at sikre 360-graders spredning af den kraftfulde Bang & Olufsen Signature Sound, og samtidig tilføjer højttaleren et smukt stykke skandinavisk design til indretningen.


Beoplay P6 er designet med stor fokus på detaljerne. Højttalerens form sikrer, at den står sikkert og stabilt, og den jævne overflade i aluminium gør det nemt at gribe fat i den fra enhver vinkel. Den anodiserede og perleblæste skal i aluminium er forsynet med det karakteristiske hulmønster, der smyger sig elegant om hjørnerne for at sikre 360- graders lydspredning, mens den robuste dobbelte læderrem giver en varm kontrast og et touch af eksklusivitet og pålidelighed. Desuden er det muligt at bruge højttaleren i alle rum i hjemmet takket være det vand- og støvafvisende design.

Beslutningen om konstant at udfordre eksisterende produktionsteknikker har resulteret i det karakteristiske
hulmønsterdesign, der karakteriserer højttalerserien, siger designer Cecilie Manz.
"Med Beoplay P6 satte vi nye standarder for bearbejdning af aluminium ved at flytte materialets fysiske grænser og fremhæve den tredimensionelle skal og dens hulmønster så meget som muligt. Denne detalje giver særlige egenskaber, der får lyden til at spredes jævnt i alle retninger, så den kan deles med menneskerne omkring dig.



Designet tager højde for de to vigtigste måder at bruge Beoplay P6 på – stående et særligt sted i hjemmet, og
mobiliteten, når du tager den med dig", siger Cecilie Manz, der for nylig blev kåret som Designer of the Year på
Maison&Objet 2018.

Designet med diskrete referencer til tidligere produkter
Den enkle og brugervenlige grænseflade er designet med referencer til det ikoniske Bang & Olufsen Beomaster
6000-lydsystem. Beoplay P6 har integrerede fleksible knapper, som er fræset ind i aluminiumskabinettet og
understreger håndværkets suveræne kvalitet. Materialets fleksible egenskaber og de fine udskæringer gør, at
knapperne let kan trykkes ned for derefter at vende tilbage til deres oprindelige position.

Brugerfladen er forsynet med en OneTouch knap, der giver adgang til de intelligente funktioner. Få adgang til Siri eller Google Assistant på din telefon, modtag opkald, eller skift mellem ToneTouch forudindstillingerne via Beoplay App, og få en personlig musikoplevelse.


En kraftfuld og fyldig lydoplevelse
Beoplay P6 er perfekt til alle, der gerne vil opleve den berømte Bang & Olufsen Signature Sound overalt i hjemmet – eller udenfor med Beoplay P6, der leverer op til 16 timers afspilningstid. Lyden er finjusteret af de anerkendte Bang & Olufsenakustikere, og Beoplay P6 leverer kvalitetslyd i fuld båndbredde med en imponerende lydstyrke i forhold til dens størrelse.

Højttaleren består af tre forstærkerkanaler, der leverer hele 1 x 36 W klasse D til basenheden, 2 x 30 W klasse D til fuldtoneenheden og en samlet spidseffekt på 215 W, så højttaleren aldrig taber pusten. Hjernen i systemet er avanceret digital signalbehandling, der udnytter unikke algoritmer udviklet af Bang & Olufsen og tilpasset effektiv strømstyring for at sikre, at batteriet leverer så meget afspilningstid som muligt, mens avancerede
beskyttelsessystemer sørger for, at ingen dele af systemet kan blive beskadiget af overbelastning, uanset hvad
højttaleren udsættes for.

Priser og tilgængelighed
Beoplay P6 lanceres i to farver, Black og Natural. Den leveres med et USB-C-opladerkabel i æsken og sælges til en vejledende pris på 2.999 kroner. Begge farver vil være tilgængelige i Bang & Olufsen-butikker, på
www.beoplay.com/p6 og hos udvalgte tredjepartsforhandlere fra den 23. april 2018

For yderligere information, kontakt
www.beoplay.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: