Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Unikt demoarrangement med HTP og Room AV

Room AV og HTP inviterer til ”immersive Home Theater” oplevelse.

 Room AV og HTP inviterer til ”immersive Home Theater” oplevelse.

Torsdag d. 3 maj 2018 afholder Room AV og HTP: Home Theater Professionals ApS et unikt demo arrangement i den ultimative surround klasse. Der vil være premiere i Skandinavien på det amerikanske high end projektor mærke WOLF Cinema, og på dagen vil man kunne opleve den helt nye TXF-700 DLP projektor med 4K opløsning, HDR, metal chassis og med en ekstrem stærk pris på 64.995,-



Lærredet er fra Screen Research med deres unikke transparente vævet dug som både er THX og ISF godkendt. Lydsiden bliver helt i topklassen med processorer, receiver og effektforstærkere fra det anmelderroste Stormaudio. Systemet er i det immersive format med en 7.2.6 surround højttaler konstellation og med Stormaudio’s specielle Dirac room EQ er der tale om en oplevelse i særklasse.

    

Dagen starter som åbent hus arrangement fra kl. 11:00 til 17:00 og fra kl. 19:00 vil Dennis Sørensen fra Room AV og Claus Glæsner fra HTP byde på en særlig demo oplevelse med fokus på den komplette og ultimative ”Home Theater” oplevelse – tilmelding er nødvendig.

Adressen:
Room AV/HTP
Abildager 13
2605 Brøndby
 
For yderligere information og tilmelding kontakt venligst:
Room AV
www.roomav.dk
info@roomav.dk
Tlf: +45 28 30 81 80

HTP: Home Theater Professionals ApS
www.htp.dk
info@htp.dk
Tlf: +45 27 28 12 12  





Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: