Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Beoplay E6

Designet til en aktiv livsstil

Bang & Olufsen lancerer nye, trådløse øretelefoner til dem, som ønsker den bedste lyd og flotteste stil til hverdagsbrug.



Beoplay E6 er designet til en livsstil i byen og leverer en høj lydkalitet trods udfordrende og larmende miljøer, hvilket frembringer nogle af Bang & Olusens nyeste designinnovationer. Ledningen er flettet af let materiale som passer til en aktiv livsstil og øretelefonerne er deisgnet til at modstå sved og fugt. Bang & Olufsens mission om at tilføje magi til musikoplevelsen er blevet opnået ved at indlejre små magneter i øretstykkets design. Når man er færdig med at lytte til musik, klikkes øretelefonerne blot sammen om halsen, hvilket gør dem nemme at anvende samt automatisk slukker dem, så de sparer batteri til kommende brug. 



Beoplay E6 bygger på Bang & Olufens succesrige øretelefonerne, Beoplay H5, og indeholder opdateringer skabt på baggrund af ønsker fra Bang & Olufsens community: 

Ny click-on oplader som gør det muligt at oplade imens øretelefonerne anvendes. 

Ny sikker pasform til et aktivt, dagligt brug. 

Nye silikone ørefinner i forskellige størrelser for bedre personlig tilpasning. 

Lige vægtfordeling på ledningen for ekstra komfort. 

Fjernebetjening på ledningen med tre aluminiumskanpper samt mikrofon for nem styring. 


Pris og tilgængelighed 
Beoplay E6 lanceres i farverne, Black og Sand og er tilgængelige på www.beoplay.com/e6, i Bang & Olufsen butikker og udvalgte tredjepartsforhandlere fra d. 29. august 2018. Beoplay E6 fås til en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner. For at læse mere, besøg: www.beoplay.com/e6.

For yderligere information, kontakt 
B&O Play
www.Beoplay.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: