Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Kinki Studio

Nyt elektronikmærke kan nu fås i Danevang

Audio Fidelity præsenterer nu Kinki Studio. Indtil nu har det kun været muligt, at handle deres amps og dac online hos Vinshine Audio i Singapore. Dette med følgende betingelser: Ingen ombytning og ingen returret. Det man populært kalder, at købe "katten i sækken" og her stole på bruger response og branche tests. Vinshine tilbyder 3 år garanti hvor køber betaler fragt til og fra Singapore. Kinki Studio betaler reservdele og udskiftning - såfremt man vurderer, at det er en fejl, der er dækket af garantien.



I erkendelse af, at der ikke er ret mange som er trygge ved handel på nettet og da slet ikke handel - overseas. Besluttede Kinki Studio derfor sammen med Vinshine Audio, at man vil etablere en håndfuld lokale importører/resellers på udvalgte markeder. Vi er glade for, at valget faldt på Audio Fidelity. 
Der er et mindre men logisk "men" ved denne beslutning som Kinki/Vinshine har taget. Nemlig højere priser. Priser, der er beregnet af Vinshine ud fra diverse dynamiske og statiske parametre, som kræves for, at drive et sundt udsalgs sted med den service som forbrugerne forventer. Priserne er transparente og ens i EU.

Kinki Studio producerer i dag følgende produkter:
VISION THR-1, head-fi amp
VISION DAC-1, d/a converter - super anmeldt i 6moons.
EX-P1, preamp
EX-M1, integreret amp - har just modtaget en fornem Blue Moon award i 6moons.
På vej er EX-B1, monoblokke.
Mere info og links til test osv kan findes på: 
https://www.kinki-studio.com/ 
https://www.vinshineaudio.com/kinkistudio





På www.audiofidelity.dk kan du hente prislisten. Spørgsmål? dem svarer importøren helt sikkert på med glæde.


For yderligere information, kontakt
Audio Fidelity
www.audiofidelity.dk
info@audiofidelity.dk



Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: