Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Beosound Stage

Akustisk alkymi: Bang & Olufsens første soundbar – skabt i samarbejde med NORM Architects

Bang & Olufsen præsenterer i dag Beosound Stage – den første soundbar nogensinde, som føjer den velkendte rige og kraftfulde Bang & Olufsen Signature Sound til din tv-oplevelse. Beosound Stage er designet i samarbejde med danske NORM Architects og lanceres ud over håndforarbejdet aluminium i den klassiske, høje B&O-kvalitet også i en eksklusiv udgave med bløde, afrundede hjørner og elegante tapsamlinger i røget eg.

Beosound Stage er en fejring af Bang & Olufsens traditioner for design og nyskabende lyd. En soundbar, der er skabt til den kræsne forbruger, der vil have smukt design og en omsluttende lydoplevelse på én gang – og i én enkelt højttaler.



Det er første gang, Bang & Olufsen samarbejder med NORM Architects, der har designet en lang række produkter for bl.a. Menu og indrettet det nye hotel Audo i Nordhavn, restauranterne Nærvær og Höst samt Kinfolk Gallery i København. Samarbejdet er et led i Bang & Olufsens strategi om at menneskeliggøre teknologi: Ved at arbejde med enkle, geometriske former og naturlige materialer skaber Bang & Olufsen meningsfulde produkter som indgår i hjemmets helhed.

"Vi har udviklet Beosound Stage som en kraftfuld soundbar, der ikke er afhængig af en subwoofer eller satellithøjttalere for at skabe en omfavnende lyd. Første gang du hører Beosound Stage, bliver du ganske enkelt forbløffet over den dybe og kraftfulde lyd fra det minimalistiske, skandinaviske design, der får Beosound Stage til at fremstå som et smukt møbel," siger Christoffer Øsgtergaard Poulsen, Vice President of Product Management hos Bang & Olufsen.


Priser og tilgængelighed
Beosound Stage er tilgængelig fra efteråret 2019. Beosound Stage Aluminium og Beosound Stage Bronze Tone kan købes online, hos udvalgte tredjeparts-forhandlere og i Bang & Olufsen-butikker. Beosound Stage Smoked Oak kan udelukkende købes i Bang & Olufsen-butikker.

Beosound Stage Aluminium / Bronze Tone Vejl. udsalgspris 11.000 kr.
Beosound Stage Smoked Oak Vejl. udsalgspris 16.500 kr.

For yderligereinformation, kontakt
Beoplay.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: