Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Demoaften med Primare

KT Radio er glade for at kunne invitere til en demoaften, hvor du kan få mulighed for at lytte til – og sammenligne, forskellige løsninger fra Primare

Torsdag d.12 Marts kl. 18.30 - 20.30 byder vi på store oplevelser med produkter fra Primare

KT Radio har den store fornøjelse at invitere dig til demoaften, hvor du med sikkerhed får en rigtig god musikalsk oplevelse – og lejlighed til at opleve hvor enkelt og fremragende en ny streaming platform kan være i brug.



Vi byder nemlig på spændende oplevelser med produkter fra Primare. I samarbejde med salgschef Kristian Winberg Hansen, inviteres du til en forrygende og spændende aften hvor blandt andet Primares nye Schweizerkniv af en App, kaldet Prisma, vil blive forklaret og demonstreret over en masse dejlig musik. Der vil
blive lejlighed til at lytte til et superenkelt system og et anlæg i den tunge klasse hvor den nye Primare R-35 Riaa vil blive udfordret med en stærk pladespiller og pickup kombination.

Grundet et begrænset antal pladser, er det nødvendigt med tilmelding. Du kan tilmelde dig arrangementet via mail på ktradio@ktradio.dk med emnet "Tilmelding til arrangement" eller via telefon på 33 31 14 40.

Arrangementet finder sted hos:
KT Radio, Vesterbrogade 181, 1800 Frederiksberg.

Vi glæder os til at se dig.

For yderligere information, kontakt
KT Radio
Vesterbrogade 181
1800 Frederiksberg
33311440
ktradio@ktradio.dk



Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: