Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Acoustic Signature Montana

Det nyeste skud på stammen af kvalitets og håndbyggede pladespiller fra Tyske Acoustic Signature.

Acoustic Signatures helt nye MONTANA er designet med henblik på et mere økonomisk udgangspunkt end referenceprodukterne INVICTUS og INVICTUS jr. Der er implementerede al den teknologi, som de brugte i deres top-of-line-produkter, som Tidorfolon-lejet, ekstra-undertallerken med et drivsystem bestående af 3 motorer, samt Acoustic Signatures fuldt ud digitale motorstyring. Der er også integreret en ny CLD teknologi (Constraint Layer Damping), hvilket har fået alle deres produkter op på et helt andet niveau. I Montana’s aluminium pladetallerken har man benyttet sig af hele 24 silencers, for at kontrollere resonans til perfektion.

Selve pladetallerkenen har en vægt på hele 14 kg alene, og drives som sagt af det fantastiske digitale motorsystem, der sikrer helt præcis rotation. Målet er nået ved at bruge 3 europæiske specialfremstillede synkronmotorer, sammen med deres egen “state-of-the-art” motor controller.
Den runde enhed, der omgiver lejet, forhindrer spændinger til hovedlejet og drejer perfekt centreret.Tidorfolon-lejet værdsættes og beundres af musikelskere og ingeniører over hele verden for sin præcision og dens legendariske pålidelighed. Det er altid fremstillet med stor kærlighed til detaljer og præcision i overensstemmelse med den bedste fine mekaniske tradition.

Pris: 139.999

For yderligere information, kontakt
Blue Cat Audio
www.bluecataudio.dk


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: