Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Harman Kardon lancerer Citation MultiBeam 700

Soundbar med fordybende surround sound

Citation-serien fra Harman Kardon leverer fortsat uovertruffen lydkvalitet med banebrydende teknologi og sofistikeret design. Og nu kan du forstærke lydoplevelsen i hjemmet med Citation MultiBeam 700 soundbar, der har et premium LCD farvedisplay og syv indbyggede drivere. Den intelligente og kompakte soundbar leverer en MultiBeam surroundlyd, så hvert et hjørne af dit hjem bliver fyldt med rummelig lyd. MultiBeam-teknologien skaber et bredt lydbillede, så du hører alle lyddetaljer på dine yndlings musiknumre, film, TV-serier og spil uden behov for hverken ledninger eller tilkobling af andre højtalere.


Citation-serien er beregnet til at blive set, hørt og følt - og MultiBeam 700 fortsætter den elegante arv fra serien, der blev lanceret i Danmark tilbage i efteråret 2018. Soundbarens diskrete form og indbydende uldbeklædning fra den danske tekstilvirksomhed Kvadrat komplimenterer ligeledes lyden.


Indbygget Chromecast og Apple Airplay 2 gør det muligt at bruge MultiBeam 700 sammen med hundreder af lyd- og filmapps. Soundbaren kan også forbindes til andre højtalere for at skabe et lydnetværk, der matcher ethvert hjem.

Nyd enhver funktion uden besvær med stemmestyring leveret af Google Assistant. Bare sig ”Hej Google” efterfulgt af en stemmekommando. Det har aldrig været nemmere at administrere huskelister, skrue op for lydstyrken eller styre dine smarte hjemmeenheder. Med denne funktion kan din hverdag dermed blive langt mere strømlinet.


I de øjeblikke hvor intet andet end lyd ud over det sædvanlige er godt nok, kan du parre MultiBeam 700 med Harman Kardon Citation Sub S, en trådløs subwoofer, der leverer bas i verdensklasse. Her er du sikret den ultimative hjemmebiografoplevelse.

For yderligere information, kontakt

Harman Kardon
www.harmankardon.dk


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: