Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Gryphon Audio Vanta

Gryphon Audio har lanceret sin egen komplette kabelserie

Gryphon har annonceret en ny ”top of the line” serie af kabler der er det næste evolutionære skridt i Gryphons kabelproduktion. Vanta serien vil tilbyde højttaler-, strøm-, analog- samt ikke mindst digitale kabler. 

Gryphon Vanta kabler tilbyder den ultimative løsning inden for kabelteknologi- og ydelse. Det er en benchmark og den mest naturlige løsning når audiokomponenter skal forbindes.

Unik teknologi
Vanta serien bruger eksklusive materialer i form af sølv-guld legering til hver individuel leder, tæt forseglet i en PTFE isolering, og med en flettet skærm af sølvplettet kobbertråde for at sikrer ikke bare den bedste isolering, men også den bedste transmission af det delikate signal der til sidst er svøbt i en sort skinnende jakke af Polyuretan. 


Djævlen i detaljen
Alle Vanta kabler bruger stik fra verdens førende producenter som Oyaide og Neutrik. De er loddet direkte på lederne under mikroskop for at sikrer et perfekt resultat. Intet er overladt til tilfældigheder, alt er tænkt igennem ned til mindste detalje, for heri ligger djævlen i detaljen. 

2020 er ikke bare 35-års jubilæum for Gryphon Audio, men også 35 års jubilæum for Gryphons kabelproduktion.  Dette fejres med Vanta serien, kompromisløst design, teknologi, ydelse byggekvalitet og lydmæssig neutralitet. 
Priser starter som følger, forvent justering ift. Danmark:

Strøm, 1x1,5m Schuko: 35.000,-
Signal, 2x1,0m  XLR: 45.000,-
Højttaler, 2x2,0m Spade: 110.000,-
75 Ohm Digital,1x1,0m  BNC: 27.000,-
110 Ogm Digital, 1x1,0m XLR: 27.000,-For yderligere information, kontakt
Gryphon Audio
www.gryphon-audio.dk
Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: