Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Beolit 20

Tager det bedste fra fortiden og kombinerer med det ypperste fra i dag

Bang & Olufsen har i dag lanceret en kraftigt forbedret version af Cecilie Manz' populære, bærbare Beolit Bluetooth-højttaler. Beolit 20 viderefører traditionen for unikt design, enestående lyd og brugervenlighed, som har præget Beolit-serien,  siden den første gang blev introduceret i 1939. 


Beolit 20 bevarer det ikoniske udtryk, som er skabt i samarbejde med Cecilie Manz i 2012, i et subtilt opdateret design. Derudover har den kraftfulde højttaler fået en række opgraderinger under motorhjelmen i form af væsentlig forbedret batteri levetid (37 timer ved lav og 8 timer ved middel volumen), integreret, trådløs Qi-opladningsfunktion og et design, der reelt også optimerer lyden.

"Da vores kunder bruger højttaleren hele dagen, overalt i hjemmet og udenfor, har vi fokuseret vi på en væsentlig forbedring af batteriets levetid, som nu er 30 procent længere ved typisk lydstyrke. Det har gjort det muligt for os at tilføje trådløs Qi-opladning øverst på produktet, så du kan oplade kompatible enheder som din mobiltelefon, hvis du mangler batteri til en fest eller i parken," siger Bang & Olufsen VP for Product Management, Christoffer Poulsen .

 
På designsiden er det originale hulmønster gentænkt i et moderne design. Hullernes gentagne, vinklede linjer på siderne og spiralformede mønstre i hjørnerne giver et distinkt og dynamisk look og skaber 45 procent luft-gennemtrængelighed, som forbedrer de akustiske egenskaber og skaber en klar og raffineret lyd.

 
Pris og tilgængelighed: Beolit 20 fås i Grey Mist og Black Anthracite til 3.750 kr. 


Highlights
30 procent længere batterilevetid i forhold til Beolit 17.
Første højttaler med Qi-trådløs opladning.
Forbedret lyd: 77 dB bass capability og 93dB mid-range loudness.
Nyt mønster optimerer akustisk ydelse.
Mulighed for at danne stereopar med Beolit 20 eller Beolit 17.
Let at flytte fra et rum til et andet – eller at tage med på farten.


Beolit 20 er lille og bærbar - men stor nok til at levere masser af lyd. En 5,5 " long-stroke wideband woofer kombineret med 3 x 1,5" full ranges and 2 x 4" passive bass radiators leverer imponerende 77 dB bas og 93 dB i mellemstyrke. Denne ydelse, kombineret med True360 omnidirectional lyd, betyder, at Beolit 20 er i stand til at fylde de fleste rum med karakteristiske Bang & Olufsen-lyd. Du kan også stereopar af to Beolit 20'ere eller parre den nye højttaler med den tidligere Beolit 17 for at forbedre oplevelsen endnu mere.
 
 Langtidsholdbar og fremtidssikret
Det første produkt i serien var Beolit 39, som blev introduceret i 39. Allerede dengang var der tale om et produkt, som skilte sig ud med et nyskabende design, og Beolit 39 blev i folkemunde kaldt "et halvt rugbrød".

 Lige siden har Bang & Olufsen bevaret traditionen med at opkalde produkterne i serien efter det år, hvor de bliver lanceret. Beolit 39 var det første Bang & Olufsen-produkt med Beo-præfikset, som siden er blevet en integreret del af Bang & Olufsens historie.

 Fun fact: De første Beolit 39 blev sendt på markedet under navnet Beolite 39 – det skyldtes en trykfejl, som blev hurtigt blev rettet. 

For yderligere information, kontakt
B&O 
https://www.bang-olufsen.com/da


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: