Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Gryphon Audio StandArt

Highend modulært racksystem til dine komponenter

StandArt er optimeret til din Gryphon elektronik, med ubegrænset potentiale for udvidelser i alle retninger. Dedikerede forstærkerstandere er tilgængelige i stil og dimensioner der matcher din Gryphon Mephisto, Antileon Evo eller Essence effektforstærker.

Hver hylde en trippel lag-hæmmende dæmpet sandwichkonstruktion med en topplade i Kerrock, bitumen og MDF.Kerrock er et ikke porøst kompositmateriale der består af en tredjedel akryllisk harpiks / PMMA pg tp tredjedele naturlige mineraler.

Konstruktionen får vibrationer til at forsvinde ved at absorbere den kinetiske energi og konvertere det til et lavt niveau af friktionsvarme. Ved at bruge tre lag af meget forskellige materialer og i forskellig tykkelse og resonansdræbende karakteristika sikrer man derved sublim dæmpning af vibrationer.

Hylderne er specifikt designet til at fungere som isolationsplatform for de mest vibrationssensitive komponenter som pladespillere, rørelektronik og andet som kræver opmærksomhed på mikrovibrationer, med forbedret lydbillede og rumdefinition til følge.Søjlerne i systemet er lavet i aluminium i enten 548mm, 800mm eller 1124 mm og fyldt med ovntørret sand

Systemerne er mekanisk jordet igennem dobbelt-lags Gryphon Black Spike ST for at sikrer det lavest mulige støjgulv.

Priser:

Essence Amp Stand: 27.000 DKK

EVO Amp Stand: 28.900 DKK

Mephisto Amp Stand: 46.500 DKK

Model 548 (4 legs, 2 shelfs): 46.500 DKK

Model 800 (4 legs, 3 shelfs): 64.250 DKK

Model 1124 (4 legs, 4 shelfs): 82.000 DKK

Side-by-side (6 legs, 4 shelfs) 83.350 DKKFor yderligere information, kontakt
Gryphon Audio
www.gryphon-audio.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: