ZIG skrev:Som pensioniter tager SES og Wifi det lidt mere roligt -
Zig
Afgjort afslappet, nu skal jeg ikke
være proffesionel mere, bare en glad elsker af ro, kvinde, bøger, natur og tilsat en plade eller to.
Og dette lille kunstværk, kan man
med rette kalde en smagssag.
4 flotte skiver laks
100 g fynsk
rygeost
½ fint hakket rødløg
lidt hakket
kapers
lidt fint klippet purløg
lidt piskefløde
salt
og peber
lidt salat
olivenolie
balsamicoeddike
rødløgsringe
og dild
tynde kartoffelskiver - stegt i olie
kornene af en
stang god vanilje
citronsaft
Sådan gør
du:
Rør rygeosten med rødløg, kapers
og purløg og lidt piskefløde. Smag til med salt og
peber. Læg blandingen på lakseskiverne og rul dem sammen.
Læg rullerne på salat marineret i olie og
balsamicoeddike. Pynt med løgringe og dild og garnér
med de små kartoffelchips. Bland olivenolie med vaniljekornene
og lidt citronsaft og dryp det rundt om lakserullen.