Min fugl er fyldt med æbler, svesker, honning og timian og hviler på en bund af en masse urter og rødvin. 6 timer ved 120grader.
Tilbehør:
Vindruer, abrikoser, valdnødder sauteret og småkogt i ahrnsirup og hvidvin.
Appelsinsalat med rucola og ristede mandler.
Sauteret rosenkål med persille, citron og hvidløg.
Friskkogte rødbeder i sennepsdressing
Rødkål sauteret i rødvin, ahornsirup, solbær, appelsin, kanel – bliver til sidst suppleret med sukkerkogte tranebær.
Bagte æbler fyldt med cognacmarinerede rosiner.
Lidt sprød gris
Solbrændte kartofler.
Sauce – andefond, rødvin, krydderurter.
Wifi skal se godt ud (det gør hun), og sørge for art anlægget spiller, det går fantastisk. Lige nu Reger’s cellosonate med Mainardi.
Og den traditionelle mandeldessert med ris, vanilje og kirsebær.
Amaroner, XO’er står linet op.
Kokkens lod - spiser en lille smule men glæder mig til skroggilde i morgen. Jeg kan ikke spise når jeg har lavet mad hele dagen. Amaronen kommer ikke til at stå urørt
