Peter - AR skrev:Du har ret, jeg skal tænke "stort", ellers "trædder jeg mig selv over fødderne". Hvis prisen er for høj, så kan den ikke sælge i meget store styktal, derfor:
Efter en hel del arbejde er jeg nu også overbevist om jeg kan komme ned i en pris på EURO 99 inkl. moms (indenfor EU), eller EURO 79 plus moms (udenfor EU). Så kan den heller ikke laves billigere uden ultra-extreme styktal, hvad den ikke kommer op på, men jeg tror på "store" styktal. Der skal tråds alt sælges over 3000 stk. før den begynder at give penge, men det tror jeg også på den kommer til.
Umiddelbart lyder det en kende dyrt, taget mine tidligere overvejelser i betragtning, men det er selvfølgelig også svært at sige uden at have set dit produkt og uden at kende til de omkostninger, der er ved produktionen heraf.
ctacta skrev:Hvorfor kalder du det en opfindelse?
Peter - AR skrev:Kald det en opfindelse, eller lad være, det er helt op til jer "and I don't care".
Peter -AR skrev:Software kan ikke patenteres i EU (heldigvis har vi Polen med i EU). Derfor kan man rigtig nok ikke kalde noget software for "opfindelser" i Danmark, men lad os så kalde det innovation, det er det Danmark i dag lever af.
Det er korrekt at PTL § 1, stk. 2, nr. 3 udtrykkeligt borttager, hvad der alene udgør" "programmer for datamaskiner" fra det patenterbare område. Oprindeligt var dette ikke tilfældet, men den opfattelse ændrede sig senere, hvilket blev kodificeret ved EPK art.52 (2)(c), der er baggrunden for reglen i den danske patentlov.
Praksis er dog knapt så ligefrem, da der ifølge nugældende EPO-praksis og EPO Guidelines kan opnås patent på et edb-program, såfremt programmet indeholder et teknisk aspekt, involverer tekniske overvejelser, løser et teknisk problem, ændrer fysiske fænomener eller blot får en computer til at arbejde. Hjemmelen er ikke klar, men der er mange kræfter, der i dag arbejder for en bredere adgang til at patentere programmer.
Det skal dog lige tilføjes, at EPO har udstedt over 25.000 edb-patenter, så du har ikke helt ret i din antagelse og hvis du ikke selv havde nyhedesskadet dit produkt, ville du formentlig også have haft gode muligheder for at brugsmodelbeskytte det - som det mindste.
Peter - AR skrev:Vi benytter opscaling til HD "normale" Linux nørder intet kender til (og da på slet ingen måde av-forhandlere). Det får andre OS systemer til at "græde" (f.eks.XP, Vista og OSX), uanset om de benytter de nyeste drivere eller bras-reklame-trick-drivere, der supporterer MS.
Kan du være mere præcis, evt. med navnet på pågældende algoritme?
Sker der ingen anden billedbehandling end skalering?
Peter,
Det kunne også være rart, om du kunne besvare de i tråden mange spørgsmål, som stadig står ubesvaret, medmindre du af forretningsmæssige årsager ønsker at holde svarene hemmelige.
Peter - AR skrev:Præcis. Derfor ikke nærmere uddybning omkring hvad vi præcis gør, jeg går altså ikke og smider rundt med inversteringerne for enhver interesseret "hund og kat".
Fair nok, men jeg formoder da, at du har oprettet denne tråd for hovedsageligt at fortælle lidt om dit produkt og på den måde få noget feedback samt evt. input vedr. aspekter du ikke lige har tænkt over.
Derfor tillader jeg mig at gentage, hvad jeg tidligere har skrevet og som du ikke har forholdt dig til - og som jeg på ingen måde kan se, har nogen særlig forretningshemmelighedsmæssig værdi:
Det virker ærligt talt, som om du ikke læser folks indlæg og ikke kan eller specielt gider værdige spørgsmål med et særlig fyldestgørende svar - om nogen overhovedet da.
Peter -AR skrev:Og software kan ikke patenteres, selvom jeg var ansat i et firma, der solgte et softwarepatent til ufattelig mange penge (det var intet værd). Det hjælper heller ikke med brugsmodeller til software, da de til enhver tid kan omgåes. Det vil være spild af penge. Software er ikke det samme som den fysiske verden, altså hardware. De få, som har fået patent på software i EU, de har tabt penge, da sw patenter intet kan bruges til. Der er altså forskel imellem software og hardware.
Derà ligger da flere selvmodsigelser:
Peter - AR skrev:Også udenfor tråden, men vedr. browserproblemet med dette forum:
Gud hjælpe mig og man ikke også bliver hængende som værende on-line, selvom man ikke er det!!!
Jeg kan altså ikke engang få lov til at logge ud, hvis jeg skifter browser i en session!!!
Det må da tælle godt i statistikken, som i øvrigt nemt kan misforståes, da I jo på ingen måder har så mange online eller hits om dagen, som I påstår I har.
Det er dog godt nok for amatøragtig, undskyld sproget.
Peter - AR skrev:Nej, vi anvender usbmce.com
Jamen, så anvender du jo også "mce" i navnet på dit produkt, hvilket måske ikke er fornuftigt, idet det er et varemærke tilhørende Microsoft.
Peter - AR skrev:SÃ¥ ring blot til hvem du vil
Jeg gider skam ikke ringe til nogen, men nævner det blot for dig og din virksomheds skyld.
Peter - AR skrev:For at sige det kort Alle specifikationer på den kommende kommercielle usbmce.com kan findes på nettet meget snart.
Der kommer også en hardware guide, som nok er mest interessant, da formater faktisk slet ikke er noget problem overhovdet, og da slet ikke dvd- , samt cd-ripning.
Lyder godt. I så fald vil jeg vente med flere spørgsmål, til specifikationerne bliver gjort tilgængelige.
Peter - AR skrev:]Det er blot et spørgsmål om hvad der er lovligt udenfor EU. Det, som ikke er lovligt i lang-bortistan, det må dem der bor i lang-bortistan selv downloade, semi-automatisk.
Løsningen er vel blot at lave flere forskellige versioner af dit produkt.
ctacta skrev:
2) En DVD ripning service vil altid som udgangspunkt være hamrende ulovlig, da formålet er at lave en kopi og det er ulovligt i EU og USA. Man må gerne omgå kopibeskyttelsen på DVD'er for at afspille, men ikke for at lave en kopi.
Kaleidescape, der laver high-end multirums-servere, har netop vundet en retssag angående netop dette, og dermed fået rettens ord (i hvert fald i USA) for at ripning til en server med henblik på efterfølgende afspilning, ikke er kopiering - MEN det hænger så også sammen med at Kaleidescape ikke bryder CSS kodningen, men lagrer CSS på serveren. Bare lige for at kommentere at det ulovlige ikke er ripningen/kopieringen i sig selv, men at bryde CSS krypteringen.
http://www.twice.com/article/CA6429538.html?nid=2402
I praksis gætter jeg på at mere eller mindre enhver anden udbyder end Kaleidescape netop bryder CSS for at kunne rippe, og ja så er det ulovligt. Men dommen er interessant fordi det giver nogle nye perspektiver mht. server-løsninger.
ctacta skrev:
Trovædighed/Oplysninger
7) Jeg finder der tankevækkende når Peter i en anden tråd (forstærker) fremsætter påstande om at ICEpower moduler er steget 30% i pris, når jeg ved det ikke er tilfældet og slet ikke når dolleren er på rekordstor nedadgående kurs. Desværre må jeg ikke offentliggøre ICEpowers priser.
Peter har sådan set allerede forklaret det, bare ikke i et særligt tydeligt sprog, men som jeg forstod det, så er det et spørgsmål om at han køber modulerne gennem et mellemled, og ikke nødvendigvis har den direkte adgang som du har (eller har kendskab til). Alt efter mængden der indkøbes og andre forhold, kan det sagtens betyde at _hans_ indkøbspriser er steget 30% (pga. mindre styktal), mens prisen fra fabrikken ikke er steget. Så kan man selvfølgelig diskutere det korrekte i at sige at "ICEpower har sat prisen op", hvis det i virkeligheden er mellemleddet der har gjort det, men helt ærligt - er det ikke lidt ordkløveri?
Sagt imellem os to, PHN2, syntes jeg der er en tendens til ensidighed der enten manifesterer sig ved ignorance eller overfølsomhed. Det syntes jeg er lidt uheldigt i en tråd, startet af en producent, om et produkt, der produceres af selvsamme producent. Det er trods alt selvpromovering. Omvendt må der selvfølgelig være en vis tollerance, når der skrives åbent om udviklingen af et produkt. Det er jo sådan set også spændende at følge. Men det emne skal nok tages under kærlig behandling af moderatorerne tror jeg.
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst