Hurtig skrev:Dette vidner i høj grad om, at du ikke har erfaring med udvikling af elektronik, men baserer dit udsagn på storytelling.
Jeg var ikke klar over at der var story telling på det område? hvad fortæller de da?
Hurtig skrev:Måske du skulle lytte til de folk der har.
Nej tak, de aner ikke altid selv hvad de taler om.
Men hvor er det at du er elektronikudvikler? det kan være i har en afdeling i odense eller måske ligefrem nogle der har noget med audio at gøre?
Hurtig skrev:Men det skyldes kun det faktum, at forstærkeren er udstyret med en SMPS forsyning,
nej, den er skam ganske traditionel.
Hurtig skrev:Snakken om at man sagtens kan lave konstruktionen 100% ufølsom overfor netstøj, hvis bare der er penge til det.... storytelling.
Hvem gør da det? hvis det er Crown du referere til har jeg aldrig set det som et salgsargument.
Hurtig skrev:Igen vil jeg anbefale dig at forhøre dig hos folk med erfaring i elektronikudvikling.
Nej tak, de har det med at mele deres egen kage, uanset hvad det så end er.
Hurtig skrev:Den eneste måde at fjerne støjen fra en SMPS, er ved at filtrere helt vildt. Det har til gengæld den ulempe, at den bliver ufattelig langsom, og så er du lige vidt.
Jeg er mere end villig til at låne min amp ud til en Azzel laser måling eller lignende.
Hurtig skrev:
Husk også lige på, at Crown ikke er en dyr forstærker, hvor man har kunnet tillade sig at frådse med midlerne. Nu kender jeg ikke prisen, men jeg kan fornemme at den afhængig af model ligger mellem 2000 og 4000 USD, .
den går op til 7800, bundgrænsen for kina modellerne ligger meget længere nede. ingen grund til at tingene skal koste mere end nødvendigt
Hurtig skrev:Og jeg kan ikke forestille mig, at man har haft masser af penge til som de eneste i verden at lave verdens første forstærker, der er totalt immun overfor alt.
Har de påstået det?
Hurtig skrev:
Tror i bund og grund bare problemet ligger i, at du vægter kvantitet frem for kvalitet...
Så havde jeg nok købt icepower hvis det var tilfældet.
Hurtig skrev:Jo højere desto bedre, hvilket dit setup et eller andet sted bærer præg af. Fint nok, hvis dette var et PA forum, men det er det nærmest ikke.
Din udtalelse bærer klart præg af at du ikke har hørt produktet, men det er ok, det kommer du til når vi besøger jer. i skal for øvrigt være velkommende i odense med både doxa, gravity og andet godt.
Hurtig skrev:Jeg mener stadig du kune hente en hel del, vet at få orden i dine kabler... Jeg har som sagt med mine egne øjne overværet en demonstration i forbindelse med et seminar, hvor det blev demonstreret hvor meget strøm der induceres fra et kabel til et andet, hvis de ligger paralelt. Det er ikke småting!!.
Det snakkede ham supra sælgeren også en del om... min hus elektriker var dog af en ganske anden overbevisning.
Hurtig skrev:I mine øjne er dit rack også lidt uheldigt.... Typisk ønsker man at elektronikken står ret stabilt. Elektronik der vibrerer mekanisk performer ganske enkelt ikke optimalt. Og det er YDERST målbart. Prøv at konstruere måleudstyr i uV klassen, så vil du erfare den slags!!
Derfor undrer det mig meget, at du benytter en 21" subwoofer som fundament for hele dit setup. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig den CD-afspiller producent, der har været i stand til at lave hans drev totalt immun overfor de rystelser den må være udsat for. Det samme gælder din DAC og dine forstærkere.
Det er det mest stabile sted i rummet, inkl gulvet, grundvægten har jeg fundet ud af runder de 200 kg + tre amps af 30 kg stykket (omtrent), og jeg har ikke haft problemer af nogen art, jeg har endda fåt målt efter
Hurtig skrev:Skulle du vitterligt have fundet en producent af CD-drev der har formået det umulige, er jeg yderst interesseret, da jeg selv er på jagt efter et nyt CD-drev.
Jeg ser flere og flere mene at dvd drev er gode, om ikke andet skal det da afprøves.
Hurtig skrev:Hvis du gør alvor af at troppe op hos Auspuff med din Crown, så vil jeg meget gerne deltage... Måske tager jeg min skod DOXA med....
Det tror jeg ikke svampebob har noget imod.
Kim Olsen skrev:Hurtig skrev:Jeg mener stadig du kune hente en hel del, vet at få orden i dine kabler... Jeg har som sagt med mine egne øjne overværet en demonstration i forbindelse med et seminar, hvor det blev demonstreret hvor meget strøm der induceres fra et kabel til et andet, hvis de ligger paralelt. Det er ikke småting!!.Det snakkede ham supra sælgeren også en del om... min hus elektriker var dog af en ganske anden overbevisning.
Kim, det med powerkabler lagt "lige" op ad signalkabler mv., er en rigtig dårlig idé. Jeg er ked af at sige det, men din elektriker har desværre ikke fat i den lange ende.
For år tilbage solgte jeg nogle produkter til marineindustrien, og her foreskrev vi, at powerkabler (primært 230 V + 440 V) signalkabler (alarmkabler, temperaturkabler osv.) SKULLE være monteret MINDST 20 cm fra powerkablerne.
Dette var selvsagt ikke noget problem, når vi selv lavede installationerne, men blev til store problemer når udenforstående elektrikere ikke havde sat sig ind i sagerne eller bare havde glemt det.
Tro mig - jeg har haft mange garantisager for anlæggene fordi de kom med "mystiske" alarmer og fordi anlægget ikke kørte som det skulle. I 99,9 % af tilfældene viste det sig, at man havde lagt powerkabler og signalkabler i samme kabelbakke. Det var hurtigere, billigere (indtil de fik regningen for en rejsemontør ud i verden) og "pænere". Powerkablerne inducerer simpelt hen strømme i signalkablerne, som uheldigvis er kraftige nok til at yde (uheldig) indflydelse på selve de svage signaler til alarmer mv.
Jeg har selv et andet sted på dette forum (vistnok) skrevet om, da jeg lavede mine egne netkabler. Gad vide hvorfor de virkede??? Jeg tror ikke der er så meget hokus-pokus i dét! Er ret overbevist om, at den gavnlige effekt primært stammer fra, at netkablerne er skærmede, så de ikke "generer" signalkablerne (som er uskærmede!).
Håber du (og andre!) kan bruge ovenstående info til noget. Kan kun anbefale at man laver sine egne netkabler. Mine løb op i ca. 75 kr. stk. inkl. alt! Sorry for OT, men syntes, det var vigtigt lige at få oplyst, at det ikke nødvendigvis er uden bivirkninger bare at lade alle sine kabler ligge op ad hinanden.
Venlig hilsen
Karsten
von Auspuff skrev:3DX skrev:NS 1000 M som meget anvendt studio monitor ? er det ikke NS10 i mener ?
Nej det er NS (Natural Sound) 1000 M (monitor)
NS 1000 uden M var til hjemmebrug.
Uden M var den dyrere, smukkere og også tungere.
Den blev i øvrigt ikke så meget valgt pga. prisen som Kim siger, men fordi den var udbredt. Hvad der kom først af de ting ved jeg ikke, men kendskab er alt indenfor lydproduktion. NS1000M kender alle, derfor duer den.
Onde tunger siger sågar, at den kun bruges fordi den var lavet forkert .
Nu om dage er det Genelec til stereo og B&W til SS. I visse sammenhænge har andre mærker et marked, f.eks. Dynaudio der er begyndt at lave aktive monitors.
Hvis man i studie sammenhæng prøver at høre lidt, om man er interesseret i rigtigt gode og afslørende højttalere, så er svaret blankt NOPE.
Kendskab er nøgleordet. Når det lyder sådan og sådan på NS1000M, så lyder det rigtigt på en bilradio eller i et TV. Det er kvalitetstparameteren.Man skal stille og roligt glemme alt om kvalitetslyd i studier. Det er ikke det det drejer sig om.
Først når du bevæger dig over i Jazz og den klassiske genre har det relevans. Her findes der til gengæld nogen der gør rigtig meget ud af tingene. Pop og rock er nice 1 ud af 1000 gange.
Fremhæves skal dog de enkelte rigtigt flotte skiver der er lavet her på det sidste.
Total nice optagelse er Katie Melua´s den nye.
Terry evans "Blues for thought" er også herresej.
Prøv så også "Superbass" på Telarc CD83393, det sparker røv.
Ingen af dem er monitoreret på NS 1000 I garantee.
Karsten Sømand skrev:Kim, det med powerkabler lagt "lige" op ad signalkabler mv., er en rigtig dårlig idé. Jeg er ked af at sige det, men din elektriker har desværre ikke fat i den lange ende.
nu er alle netkabler netop skræmede som du selv er inde på, og det er kun et enkelt der løber delvist paralelt.Samlet set:jeg er generelt overrasket over hvad der kan ses på det billede, for det kan jeg ikke på originalen, og ej heller når jeg kigger på opstillingen herhjemme.det sjove er at ingen af de der rent faktisk har hørt opstillingen har samme indtryk som de der ikke har, gad vide hvorfor?Dette er desværre endnu et ubehageligt eksempel på hvorledes antagelser og hjemmeteorier bliver til konklusioner på ufuldstændige grundlag, og især at hifi nørder endnu mangler at lære at alt andet end førstehåndsindtryk er ubrugeligt og ren spekulation, ironisk når man tænker på hvor mange hifi nørder faktisk viser sig at være godt uddannet, og burde have deres metode i orden.Mit stående tilbud til alt og alle om at komme forbi og høre opstillingen gælder stadig, så kan man selv konstatere om det er så slemt som man ved at se på et billede mener at det er.
Kim Olsen skrev:Hurtig skrev:Jeg mener stadig du kune hente en hel del, vet at få orden i dine kabler... Jeg har som sagt med mine egne øjne overværet en demonstration i forbindelse med et seminar, hvor det blev demonstreret hvor meget strøm der induceres fra et kabel til et andet, hvis de ligger paralelt. Det er ikke småting!!.
Det snakkede ham supra sælgeren også en del om... min hus elektriker var dog af en ganske anden overbevisning.
@Ulrik
Det var vist det Kim selv foreslog tidligere.
Men det er altså hos mig.
Gravity kører ingen steder, den har kun hjul bagtil og den er for tung at bakse med.
von Auspuff skrev:@Ulrik
Det var vist det Kim selv foreslog tidligere.
Men det er altså hos mig.
Gravity kører ingen steder, den har kun hjul bagtil og den er for tung at bakse med.
von Auspuff skrev:@Ulrik
Det var vist det Kim selv foreslog tidligere.
Men det er altså hos mig.
Gravity kører ingen steder, den har kun hjul bagtil og den er for tung at bakse med.
Her er i øvrigt et diagram på Studio Reference
http://www.crownaudio.com/pdf/legacy/StudioRefSchematics.pdf
SR II er opgivet til 355Watt i 8 ohm og 555 watt i 4 Ohm
2 Ohms effekten er kun opgivet i noget der kaldes parallel mono, men der er den 1115 Watt.
Alle opgivelser er v 1KHz.
Effekt transistorbestykningen er 6 stk 2SC2837 fra Sanken eller Mospec, som er beregnet til at afgive max 60 watt hver.
Studio Reference 1, som er specificeret til 780 Watt i 8 Ohm ser ud til at benytte 6 stk 2SC4029, der klarer den dobbelte effekt.
Så vidt jeg kan se, så arbejder de 3 og 3, men konstruktionen er meget speciel og kaldes "Grounded Bridge".
Så måske nogen kan fortælle lidt mere om den.
Diamagnetic skrev:von Auspuff skrev:@Ulrik
Det var vist det Kim selv foreslog tidligere.
Men det er altså hos mig.
Gravity kører ingen steder, den har kun hjul bagtil og den er for tung at bakse med.Hvor tung er den forstærker da ! Er man mus eller mand ? Kan den følge med klubbens nye 80 kg forstærker ? Forøvrigt på 3 hjul og med solide rustfri bærehåndtag på siderne. Og ja jeg kan løfte den. Anser den test som spild af tid. Den kan kun falde ud til Gravitys fordel. Crown var fuldstændigt syg i klubben.
Hasselhof skrev:Den brugte amp Micro tech 1200 har to stk 2500 kva trafoer til high delen samt en 50 watt transmotor til low delen. Der er ingen smps. Dem der påstår andet ved tydeligvis intet om hvad der arbejdes med her. Pinagtig Storytelling fra de-tronerede forumkonger from overthere..nej tak.
Jeg mener Kims set-up vist ser sådan her ud iflg. hans profil.
CD Afspiller: | Drev: Cayin CD 252 DAC: Creative X-FI Elite Pro |
Effektforstærker: | Crown CE4000 |
Effektforstærker: | Crown Studio Reference II |
Effektforstærker: | Crown CTs 3000 |
Forforstærker: | Crown M28 |
Højttaler (Front): | JBL LSR 6332 |
Højttaler (Subwoofer): | DIY 21" |
Kabler: | AudioQuest, TMC |
Pladespiller: | Thorens TD290 |
Tilbage til Teknologi, Teknik & Teori
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst