fredmarantz skrev:Så hvis diskussionen udelukkende kommer til at handle om princippet på et enten wannabee-ingeniørstadie eller på et reelt ingeniørstadie, så tror jeg egentlig at vi har det fuldkomne scenarie, som kunne minde om når bibelstærke kaster skriftsteder i hovedet på hinanden indtil Vorherre griber ind.
lydarne skrev:Er det denne?
http://www.stereophonic.com.au/products/Xindak-XA8800MNE-Mono-Blocks-.html
smølf skrev:Warm and thick sound . Klasse A til 50 w er det nok ikke med et strømforbrug på 400 W.
Ellers ser det ud til at være en ganske udmærket forstærker.
Nilau skrev:Men hvordan kan se på en forstærker, at den er (lyder) udmærket?
Nilau skrev:smølf skrev:Warm and thick sound . Klasse A til 50 w er det nok ikke med et strømforbrug på 400 W.
Ellers ser det ud til at være en ganske udmærket forstærker.
Til 5.000 Australske Dollars kan man vel forvente at en Kinaforstærker må ha' en vis mekanisk grundkvalitet. Men hvordan kan <span style="font-style: italic;">se</span> på en forstærker, at den er (lyder) udmærket?
Mvh.
Niels
Flemming skrev:Hverken klasse A, AB eller D, eller nogen anden topologi er garanti for hverken god eller dårlig lyd. Det handler om hvordan det anvendes.
Gryphon har store klasse A forstærkere der har kørt i snart 20 år uden problemer, igen der det et spørgsmål om design, komponentvalg og generelt kvalitet.
Flertallet af klasse A forstærkere er i virkeligheden forstærkere der kører f. eks. 50 watt i ren klasse a hvorefter det bliver en klasse A/B forstærker med betydelig højere effekt. Således er der sikret masser af headroom og da den konstante effekt til at drive højttalere, almindeligvis er ret lav, vil man i princippet lytte til klasse A hele tiden med undtagelse af store peakeffekter.
PÃ¥ www.gryphon-audio.com kan man downloade en Antileon manual der beskriver klasse A som vi definerer det.
Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 0 gæster