Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Årets bedste 2019

Vi præsenterer redaktionens favoritter for 2019

2019 bød på en del ganske herlige produkter – men prisen fulgte desværre også ofte med. Mange af de produkter der blev testet i 2019 har beklageligvis endnu ikke fundet en anmeldelse, det er desværre prisen for en hjemmeside hvor anmelderne er uafhængige og ikke betaler deres husleje med penge fra hifibranchen, men har deres indkomster fra helt almindelige jobs.

Årets bedste pickup: ClearAudio Concerto V2 MC. Stor ro, uhindret og flydende naturlighed i gengivelsen, pickuppens svar på elektrostater om man vil. http://nerds.dk/review/?rid=269Runner-up: Jico Seto-Hori procelæns pickup.
High output MC med en fantastisk basgengivelse og stor impulsvillighed i særklasse for prissegmentet. http://nerds.dk/review/?rid=271Årets bedste Streamer: Auralic Aries G2. Højt niveau af finish, lydkvalitet uden at der mangler features. Kommer også med Auralics egen Lightning Link technologi, og kobler man DAC igennem dette giver det en fatastisk digital lykvalitet. http://nerds.dk/review/?rid=264Årets bedste RIAA: ClearAudio Balanced.
Kompakt og med separat strømforsyning. Den går hele vejen til 500 Ohm for MC pcikupper. Lyden er meget ClearAudio – præsicion og detaljer uden at det bliver sterilt.
http://nerds.dk/review/?rid=269Årets bedste højttaler: Fink Team Borg. Fantastisk åben og uhindret formidling med stor opløsning og et meget helstøbt lydbillede og lyd. Fantastisk byggekvalitet kombineret med sublim lyd.  http://nerds.dk/review/?rid=272Runner-up: Martin Logan Elextromotion X. Elekstrostater er kommet langt, både hvad angår holdbarhed, men så sandelig også evnen til at leverer noget lydtryk, uden at det går ud over elektrostaternes karakteristiske luftige og ekstremt hurtige gengivelse der er er yderligere kendetegnet ved næsten uendelig opløsning. http://nerds.dk/review/?rid=265
Årets Bedste DAC: Ideon Audio Ayazi DAC mk II. Den bliver godt nok endnu bedre med ekstern master clock og strømforsyning, men det er nu stadig en DXD DAC der koster 1/5 af hvad den slags gjorde for bare et år siden, og det er samtidig en nedskaleret udgave af deres 150.000 kroners topmodel. Den er lækkert udført, der er hul igennem på musikken, og lyden er karakteriseret ved stor åbenhed med en særdeles god energigengivelse fra anslag på instrumenter. http://nerds.dk/review/?rid=267Årets bedste dims: Ideon 3R Renaissance USB, en lille reclocker der samtidigt også er i stand til at fjerne de 5 volt som USB kommer med, og dermed fjerner den samtidigt de støjproblemer der kan opstå i digitale systemer. Vil man gerne være endnu mere seriøst, så findes der også en masterudgave til 20.000, eller man kan opgradere den med en liniær strømforsyning. http://nerds.dk/review/?rid=267Årets bedste køb: Audio Technica VM95 SH. Der er en grund til at denne pickup konstant er udsolgt, den viser nemlig hvor langt man kan komme for ekstremt få penge, og stadig få en virkeligt god oplevelse fra sin MM konfiguration. Ganske imponerende hvad man får for pengene. Hvis man gerne vil bruge lidt mere end det 1600,- den koster, så er Audio Notes IQ II et godt bud, den spiller decideret fremragende, men koster så også over det dobbelte. http://nerds.dk/review/?rid=268

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode:

Markedspladsen

Der er ingen annoncer på brugtmarkedet pt.